SEEAR (see+hear)

Σχεδιαστές και μουσικοί δημιουργούν με μια σου λέξη.

Το SEEAR είναι ένα project στο οποίο συνεργάζονται νέοι σχεδιαστές και μουσικοί παράγοντας τέχνη και επικοινωνία μέσω των 2 κυριότερων ανθρώπινων αισθήσεων. Η ομάδα του SEEAR ρώτησε τον κόσμο να πει την πρώτη λέξη που του έρχεται στο μυαλό. Εννέα λέξεις από αυτές επιλέχθηκαν για keywords και σε ένα 3ήμερο workshop συνεργασίας, δημιουργήθηκαν εννιά οπτικοακουστικά έργα.

Ο στόχος του project είναι αφ’ ενός οι καλλιτέχνες να επηρεάσουν ο ένας τον άλλο δημιουργικά, και αφ’ ετέρου, να δημιουργηθεί αλληλεπίδραση του κοινού με τους καλλιτέχνες, μέσω του αυθορμητισμού και του πρωτότυπου οπτικοακουστικού ερεθίσματος. To SEΕAR φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένας ετήσιος θεσμός τέχνης, συνεργασίας και πειραματισμού, καλώντας νέους εικαστικούς και μουσικούς να αλληλεπιδρούν σε διαφορετικά ερεθίσματα στην κάθε διοργάνωση.

Την έκθεση του SEEAR μπορείτε να παρακολουθήσετε 5-7 Νοεμβρίου στο Ε.Δ.Ω. (Προφήτου Δανιήλ 18, Κεραμεικός). Πάρτυ εγκαινίων την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 20:00 με απολαυστικά cocktails από την Absolut Vodka.

http://www.seear.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured