1 XΡΟΝΟΣ SIX D.O.G.S

CELΕBRATION PARTY

ME TOYΣ
FANTASTIKOI HXOI
ELEKTRO GUZZI (AU)
MR STATIK
PAN

Πάει κιόλας ένας ΧΡΟΝΟΣ...ας γιορτάσουμε παιδιά!!!!!

Το Six d.o.g.s μετράει είδη 1 χρόνο λειτουργίας αλλά έχει μάθει ήδη να μετράει μέχρι το 180 τουλάχιστον ( 180 μπάντες , 125 djs ,7 εκθέσεις και 4 θεατρικές παραγωγές μέχρι σήμερα) και θα συνεχίζει και θα σ υ ν ε χ ί ζε ι!!!

Για να γιορτάσουμε λοιπόν τον υπέροχο αυτό χρόνο που πέρασε και βοήθησε το six d.o.g.s και τους ανθρώπους του να ωριμάσουν σας καλούμε σε μια μοναδική βραδυά με πολύ και καλή μουσική .Τη βραδυά θα ανοίξει λοιπόν ο Fantasitkos Hxos και έπειτα ένα live που θα σας ξαφνιάσει. Το όνομα αυτών  Elektro Guzzi ….και την βραδυά θα κλείσουν τα δικά μας παιδιά  Pan και Μr.Statik.


Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:


Elektro Guzzi

Προέρχονται από την Βιέννη.Με σαφείς Krautrock καταβολές, ο ήχος τους φαντάζει αναλογικά ηλεκτρονικός ακόμα και αν έχουν το παραδοσιακό στήσιμο ενός ροκ συγκροτήματος (Κιθάρα, μπάσο, τύμπανα). Το κύριο συστατικό τους ειναι η έμφαση στη δομή του ήχου, δε χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, λούπες ή προηχογραφημένο υλικό και ο,τι ακούγεται στις συναυλίες τους είναι αμιγώς live. Οι Elektro Guzzi σχηματίστηκαν το 2004 και μετά από πέντε χρόνια μπήκαν για πρώτη φορά στο στούντιο. Αυτό εξηγεί γιατί είναι μια από τις ελάχιστες μπάντες που είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία και να προσκληθούν στο φεστιβάλ Sonar της Βαρκελώνης πολύ πριν εκδώσουν τον πρώτο τους δίσκο. Το ομώνυμο ντεμπούτο τους ( Elektro Guzzi, στην Macro records ) σε παραγωγή Austrian legend & Patrick Pulsinger ακούγεται στιβαρό και καλοδουλεμένο. Έτσι ακριβώς είναι και οι ζωντανές εμφανίσεις τους όπου η μεσμερική τέκνο παρουσιάζεται επί σκηνής από ένα συγκρότημα που κάνει τα πάντα μπροστά στα μάτια σου. Τους ακούς, τους βλέπεις και χορεύεις !


Οι Φανταστικοί Ήχοι

Το alter ego του Kitephonics, είναι ένα remix project της Ελληνικής pop/rock σκηνης των δεκαετιών του '60 και '70. Με όχημα και αφετηρία την ηχητική δειγματοληψία από παλιά κομμάτια εκείνων των δεκαετιών, δημιουργούν έναν ιδιότυπο ήχο που είναι ταυτόχρονα ρετρό αλλά και φουτουριστικός. Άλλοτε αναδομώντας πλήρως το αρχικό υλικό (εκμοντερνίζοντας με επιληπτικά breakbeats και synth πέπλα), άλλοτε διατηρώντας τα γνωστά και πολυτραγουδισμένα ρεφρέν ανέπαφα, πάντα όμως αποτείνοντας φόρο τιμής στα ακούσματα του παρελθόντος.
Ηλεκτρικό μπουζούκι περασμένο από ασύγχρονο delay, παράλογες τεχνικές ηχητικής επεξεργασίας, ο ρομαντισμός του νέου κύματος, ο καλειδοσκοπικός ήχος της ψυχεδέλειας, όλα περασμένα από ένα φίλτρο απέραντης μουσικοφιλίας - κάπου ανάμεσα στον Μανώλη Χιώτη και τον Joe Meek...

Mr.Statik

Ο Στάθης Καλατζής βρίσκεται πίσω από το ψευδώνυμο Μr.Statik. Γεννημένος το 1978, μεγάλωσε στον Βόλο με τις μουσικές του ρίζες να βρίσκονται στην hardcore/breakbeat σκηνή.Η μετακόμιση στη Αθήνα για σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η βαθύτερη ενασχόληση με την techno κουλτούρα οδήγησε στον σχηματισμό του mobile party ‘Improvize’ μαζί με τον φίλο και έταιρo dj, Chevy.  To 2003 επιλέγεται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Cape Town στα πλαίσια του Red Bull Music Academy contest. Στις αρχές του 2005 σχηματίζει το project Mud Max ξεκινώντας τις πρώτες κυκλοφορίες σε labels της Γερμανίας ενώ από το δεύτερο μισό του 2006 υπογράφει πλέον τις πρώτες του solo κυκλοφορίες ενώ παράλληλα στήνει και το ‘Black’ residency στο Fetisch από το οποίο παρελαύνουν γνωστοί Έλληνες και ξένοι djs. To 2007 το residency στο Fetisch συνεχίζεται, συνοδευόμενο όμως απο συχνότερες μετακλήσεις στο εξωτερικό με την εμφάνιση στο Μοnegros Festival της Ισπανίας και στο ανανεωμένο Tresor να ξεχωρίζουν ενώ το 2008 υπογράφει νέα releases σε labels όπως η αγγλική Immigrant και η Perplex συνεχίζοντας τις εμφανίσεις τόσο σε εγχώριο όσο σε ευρωπαϊκό επίπεδo κάτι που γίνεται και το 2009 με νέα eps στις επίσης Βερολινέζικες Rotary Cocktail και Μemo, αλλά και rmxs σε διάφορα labels του χώρου.... Το 2010 μάλιστα είναι και η χρονιά που ο Μr.Statik κάνει το μεγάλο δισκογραφικό βήμα στο εξωτερικό υπογράφοντας με μία από τις πιο ξακουστές γερμανικές εταιρείες, την Bpitch Control, πρώτο δείγμα της οποίας είναι το Sinphony (με τον The Boy στα φωνητικά) το οποίο θα κυκλοφορήσει στο γενέθλιο compilation για τα 10 χρόνια του label τον Δεκέμβρη ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει το πρώτο του ep στην επίσης Βερολινέζικη MosFerry...


Pan

Πίσω από το καλλιτεχνικό όνομα «Pan» βρίσκεται ο Πάνος Πιλαφάς, ένας
νέος Dj και παραγωγός που μετά από πολύ partying, μουσική εκπαίδευση
στη Νέα Υόρκη και συμμετοχή στα πιο underground events το «Μεγάλου
Μήλου», αποφάσισε να αξιοποιήσει ότι έμαθε, μεταφέροντας τη βάση του
και τις δράσεις του πίσω στην Ελλάδα. Γρήγορα το ελληνικό κοινό της
χορευτικής μουσικής εκτίμησε το ιδιαίτερο του γούστο που συνδυάζει τις
ιδιόρρυθμες μελωδίες με τους σέξι και groovy ήχους. Ο Πάνος κατάφερε
εδώ και ένα χρόνο να κάνει το όνειρο που μοιράζονταν με τον κολλητό
του Νεκτάριο πραγματικότητα και να μεταφέρει το πνεύμα των techno
parties της Αμερικής στην Αθήνα, διοργανώνοντας το φεστιβάλ ένTechno.


-Ημερομηνία: Τετάρτη 27 Οκτωβρίου
-Ώρα έναρξης: 22:00
-Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ


six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured