Οι Pop Eye επιστρέφουν για μια «καλύτερη μέρα»!

Μετά από απουσία ενός χρόνου περίπου, οι Pop Eye μπαίνουν στη «βαθιά θάλασσα» (Deepest Sea) τους ψάχνοντας να βρουν «κάτι ακόμη» (Something More) σε ένα «φαύλο παιχνίδι» (A Vicious Game). Ίσως να περιμένουν την «καλύτερη μέρα» που ξεκινάει σήμερα για αυτούς…
Από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Καμπούρης, ο Αντώνης Δούνιας, ο Γιάννης κι ο Μάρκος Καλατής παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι “Α Better Day”, αποκλειστικά στο MySpace Greece, το οποίο πλέον θα είναι διαθέσιμο για:

• Free ή Donate Download από το Jamendo  a better day @ jamendo (http://www.jamendo.com/en/artist/pop_eye) .
• Streaming από το MySpace αλλά και στη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook .

Το “Α Better Day” είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορούν οι Pop Eye μετά το ομώνυμο ντεμπούτο album τους το καλοκαίρι του 2008. Τους γνωρίσαμε για τα καλά με τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία του “The Deepest Sea”, το οποίο κυκλοφόρησε κι ως ξεχωριστό single. Άλλο ένα τραγούδι από το “Pop Eye”, το “If You…” βρίσκεται στη Συλλογή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου “Silent Wonder” (2007). Μέσα στο 2009 τους είδαμε να φτάνουν στις 4 καλύτερες μπάντες του Coca Cola Soundwave με το τραγούδι τους “That’s Life”. Από το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς και ύστερα, οι Pop Eye αφοσιώθηκαν στη δημιουργία του νέου τους δίσκου.

Το “Α Better Day” είναι η αρχή και η συνέχεια θα περιέχει αρκετά νέα κομμάτια, τα οποία θα συνθέτουν το νέο album του συγκροτήματος.
Η κυκλοφορία του θα γίνει σίγουρα με ψηφιακό τρόπο, ώστε να ακολουθούνται οι τάσεις της εποχής. Βέβαια, η μπάντα είναι ήδη σε συζητήσεις για νέες δισκογραφικές συνεργασίες.

“You will find a way to have a better day”

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured