ZEBRA TRACKS & MARY'S FLOWER SUPERHEAD live 28 Oct. 2010

Την 28η Οκτωβρίου οι δυο πιο χαρακτηριστικές χορευτικές indie μπάντες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, γιορτάζουν με τον δικό τους τρόπο και εμφανίζονται μαζί live στον ανανεωμένο χώρο του Bios, με το πιο σύγχρονο ηχοσύστημα και visuals σε ένα "doubleface" showcase.

Οι μετά από το ντεμπούτο τους "A family picture from..." και ένα γεμάτο συναυλιακό καλοκαίρι σε ελληνικά και ευρωπαϊκά φεστιβάλ, κλείστηκαν στο στούντιο για να δουλέψουν όλοι μαζί σαν σύνολο σε ολοκαίνουριες συνθέσεις που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό τους. Νέοι ήχοι, νέες ενορχηστρώσεις, νέες μουσικές κατευθύνσεις και πειραματισμός σε κομμάτια που πρόκειται να αποτελέσουν το tracklist του δεύτερου άλμπουμ τους.

Οι Mary's Flower Superhead, κύριοι πρεσβευτές του indie ήχου στη Θεσσαλονίκη, θα ανέβουν ακόμα μια φορά στη σκηνή της Αθήνας που τους ακολουθεί πιστά και μετά το πρώτο τους άλμπουμ "Sway" και την εμφάνισή τους στη Γαλλία, θα παρουσιάσουν εκτός του δίσκου, νέα, εξίσου groovy και περισσότερο ατμοσφαιρικά κομμάτια.

Το live θα ηχογραφηθεί και θα αποτελέσει υλικό μελλοντικής κυκλοφορίας.

Bios
Πειραιώς 84, Γκάζι
Είσοδος: 5 ευρώ
Έναρξη: 23:00 αυστηρά

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured