View More

Νέα συλλεκτική έκδοση του VELVET magazine, VELVET - "D.I.Y" + Release Party στο Bios την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

news.team
news.team

Νέα συλλεκτική έκδοση VELVET – “D.I.Y.”

Release event
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

LIVE: The Jaywalkers, The Meanie Geanies, Next Time Passions
DJ SETS: The Last Drive, VELVET squad

Bios
Πειραιώς 84
Είσοδος: 5 €

Το περιοδικό VELVET γεννήθηκε το 2005, βασισμένο σε μια D.I.Y. αισθητική και ηθική. Στα 5 χρόνια παρουσίας του εμπνεύστηκε, αλλά και στήριξε με τις μηνιαίες εκδόσεις του, τα VELVET festivals, το VELVET bus και τα όλα του τα events, ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτιστικής πραγματικότητας της Ελλάδας που έχει να κάνει λίγο ή πολύ με το συγκεκριμένο «κλίμα» ή «ατμόσφαιρα».

Για την περίοδο που διανύουμε το VELVET έχει προχωρήσει σε συλλεκτικές εκδόσεις με πρώτη το VELVET – “Tomorrow”, το οποίο εξαντλήθηκε στους 3 πρώτους μήνες κυκλοφορίας του, επανεκδόθηκε και είναι πάλι στη διάθεση του κοινού. Συνέχεια έχει το VELVET – “D.I.Y.”, η δεύτερη συλλεκτική έκδοση,  η οποία θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, με ένα μεγάλο release event στο Bios, και θα προσπαθήσει να αποκρυσταλλώσει όλα αυτά τα χρόνια D.I.Y. δημιουργίας, αλλά και να δώσει αφορμές για σκέψη και πράξη στο άμεσο μέλλον.

Το VELVET – “D.I.Y.” θα έχει διαφορετικό format και θα περιέχει μια pocket size (βλ. ΒΙ.ΠΕΡ.) έκδοση με κείμενα από τη γνωστή ομάδα του VELVET (Σώτη Τριανταφύλλου, Μάκης Μηλάτος, Ανδρέας Αγγελιδάκης, Νάντια Αργυροπούλου, Άκης Καπράνος, Ανδρέας Κίκηρας κ.ά), artworks από εικαστικούς καλλιτέχνες με πρωτότυπα έργα (Δημήτρης Αρβανίτης, Κωστής Βελώνης, Νίκος Γουλής, Δημήτρης Ιωάννου, Ανδρέας Κασάπης, Καλίνα Μαϊοπούλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Asako Masunouchi), ενώ special guests για το VELVET D.I.Y. collectable edition είναι η θεατρική ομάδα Blitz, οι designers Greece is for Lovers, o αρχιτέκτονας Γιώργος Τριανταφύλλου και ο σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής, οι οποίοι δημιουργούν projects ειδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Η έκδοση θα συνοδεύεται από μια κασέτα με καινούργια, ακυκλοφόρητα ή σε διαφορετικές εκτελέσεις τραγούδια των The Last Drive, The Jaywalkers, The Meanie Geanies και Next Time Passions.  Πρόκειται για ένα μικρό συλλεκτικό θησαυρό, τον οποίο έχουμε επιμεληθεί 1 προς 1 (οι κασέτες έχουν αντιγραφεί από την ομάδα του VELVET), με κάποια από τα σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα που έχουν επί χρόνια στηρίξει με τη στάση και το έργο τους την D.I.Y. κουλτούρα.

To VELVET D.I.Y. θα κυκλοφορήσει στο Bios, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στην ειδική τιμή των 7 €.


Με την υποστήριξη του Bios

VELVET magazine
Μιλτιάδου 17, 4ος ορ.
10560 Aθήνα
Τ/F: 210 33 14 923
www.velvetmagazine.gr
www.myspace.com/velvetmagazine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο κομμάτι της τραγουδίστριας που ήδη ακούγεται στο repeat (και στους στίχους του βρίσκουμε μεταξύ άλλων

Έτσι μας λέει τουλάχιστον στο πρώτο ομώνυμο single του επερχόμενου σόλο δίσκου του.

FEATURED TODAY

Ο ιθύνων νους των Regressverbot στράφηκε στο σόλο project Athens Computer Underground και μιλάει στην Τάνια Σκραπαλιώρη για τα «μπλιμπλίκια, τα κομπιούτερ και τους αριθμούς» αλλά και τη φετινή δουλειά The Crying Came που ακούγεται σαν μια βόλτα με αμάξι των 90s.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, συνεχίζει τον αγώνα της σωτηρίας, με μουσικές προτάσεις από τις υπόλοιπες 12 χώρες του φετινού Euro.

H Τάνια Σκραπαλιώρη ξαναθυμήθηκε τι πάει να πει συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου, που για μια βραδιά γέμισε με τους ήχους του καλοκαιριού που τόσο μας έλειψε.

Top