Το 1ο ΗΧΟΤΡΟΝ Hip Hop Φεστιβάλ Κορινθίας διοργανώνεται από την ΗΧΟΤΡΟΝ –SPINNERS Productions στις 9 Ιουλίου 2010 στον πολυχώρο του συνεδριακού κέντρου των αδερφών Μάλλιου στο Κιάτο Κορινθίας.

To Avopolis δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από μία μονή πρόσκληση. Στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Ήχοτρον" και μην ξεχάσετε να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

 

Info

H ώρα έναρξης του Φεστιβάλ είναι στις 14:00. Στο συναυλιακό χώρο του κέντρου θα λάβουν χώρα ζωντανές εμφανίσεις σχημάτων της Hip Hop & R'nB σκηνής ενώ στον περιφερειακό χώρο θα λειτουργούν περίπτερα πώλησης cd & παράλληλα stages με Graffiti Writters, DJ Workshops, Dance Show & Henna Tattoo.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΤΑΡΑΞΙΑΣ
ΒΑΣΙΑ ΠΑΤΡΙΚΑΡΕΑ
RG
ΘΥΤΗΣ
TREAT
LOSS
Ψ (FRONTAL ATTACK)
DJ VINYL
STEEVE
GOLDEN
ΜΕΓΑΣ
tU
OVERDOSE
NΟΗΣΙΣ
ΕΥΔΑΙΜΩΝ

SPECIAL GUESTS

PHYROSUN
ΣΚΙΕΣ
DIPLOMATIS-ARAMAIS
MORRIS NΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜAΤΩΝ                                        
FLY BY WIRE
ΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΚΜ

BBOY – DANCE SHOW BY STAMIS

• Η τιμή του εισητηρίου είναι €10.00
• Διάθεση εισητηρίων γίνεται από την ΗΧΟΤΡΟΝ PRODUCTIONS : Αραπάκη 73Α, 17676 Kαλλιθέα ή με on line παραγγελία στο www.audiomarket.gr.
• Η αναχώρηση των πούλμαν για όσους έχουν προμηθευτει εισητήριο & έχουν συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής στο www.ixotronfestival.gr είναι στις 12:00 από το Σύνταγμα τη μέρα διεξαγωγής του Festival με επιστροφή από Κιάτο στο Σύνταγμα μετά το τέλος της συναυλίας.

 

 


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured