2o  ΑΝΟRAK  FESTIVAL
11 και 12 Ιουνίου 2010
Λιμενοβραχίονας Καβάλας

Καθώς Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα...
Στο Λιμενοβραχίονα της πανέμορφης Καβάλας ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το 2ο ΑNORAK Festival !  Οι αφίξεις και τα Soundchecks θα ξεκινήσουν από νωρίς την Πέμπτη  και όλη η πόλη ανυπομονεί να υποδεχθεί, αυτή την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο,τα πιο Now ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής και τους πολυάριθμους Music Lovers - Festival Goers από όλη την Ελλάδα !!!

Kαι μια ευχάριστη και σημαντική είδηση...Η ομάδα του ΑΝΟRAK αποφάσισε να κρατήσει την τιμή του ταμείου στα ίδια επίπεδα με την τιμή της προπώλησης παρά την αρχική ανακοίνωση που προέβλεπε αυξημένη τιμή στο ταμείο....( Προπώληση + Tαμείο  : Μονοήμερο 30 euro Διήμερο 50 Euro ) Go Anorak! Go!!!
 
Δύο  Pop Days γεμάτες Μουσική
Μια πανέμορφη πόλη «κλειδί» για την Βόρεια Ελλάδα.
Μια φωτεινή πολύχρωμη  ομάδα που δεν σταματά πουθενά !!!
Ενα Ευρωπαικό γκρουπ-μύθος  α-πο-κλει-στι-κα για το ΑNORAK

Ενα Festival που μετά τον Aρδα και το River Party του Νεστόρειου έρχεται να συμπληρώσει τον Χάρτη των Festival της Β. Ελλάδας που κάνουν πράξη την πολιτιστική αποκέντρωση !
Το 2ο ΑNORAK Festival   ανατέλει  στην πιο γόνιμη εποχή που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα για νέα συγκροτήματα και καλλιτέχνες ....
Στις 11 και 12 Ιουνίου η πυξίδα δείχνει Βόρεια, καθώς τα πιο "hot", τα πιο "now" ονόματα της νεανικής εγχώριας μουσικής σκηνής (και όχι μόνο), θα εμφανισθούν σε δύο «φωτεινές» νύχτες "down by the water" στον Λιμενοβραχίονα της Καβάλας !!!
 
Ο αγαπημένος Παύλος Παυλίδης -πρώην frondman των Ξύλινων Σπαθιών, με τους b-movies και μια εσωτερικότητα που σπανίζει στις μέρες μας. Η so-now Monika που έχει  διαμορφώσει μόνη της την κατηγορία Singer / Songwriter και με νέα δισκογραφία. Οι Marsheaux, το εμπνευσμένο pop electro duet της Μαριάνθης και της Σοφίας . Οι Rosebleed (young and Furious) οι Info, Leon, Rockets in a Coma.οι Liebe, η εντυπωσιακή Veronika ....και....
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία και μοναδική εμφάνιση αποκλειστικά στο Anorak Festival ένα από τα κορυφαία synth-pop συγκροτήματα της Ευρώπης, η «Γερμανική απάντηση» στους Depeche Mode, οι Camouflage.
 
ΑNORAK FESTIVAL LINE UP :


11 Ιουνίου                                               12 Ιουνίου
Παύλος Παυλίδης - b movies                  Camouflage (Germany)
Monika                                                     Marsheaux
Rosebleed                                                 Info
Leon                                                         Rockets in a coma
Veronika                                                   Liebe
 
 
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ...αυτό  το ξέρει ακόμη καλύτερα το ΑΝΟRAK TEAM , που εδώ και ένα χρόνο έχει ταράξει τα νερά της Καβάλας αποδεικνύοντας ( με μια σειρά από απόλυτα επιτυχημένα events )  πως «όταν αγαπάς κάτι όλα μπορούν να συμβούν». Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των music lovers της Ελλάδος ως η ομάδα που τολμά την μουσική αποκέντρωση αλλάζοντας τα δεδομένα στην περιφέρεια.
Το πρώτο ANORAK FESTIVAL  έγινε τον Ιούνιο του 2009  στο Βυζαντινό Κάστρο της Καβάλας , με τους Κωνσταντίνο Βήτα, Μικρο, Matisse , Five star hotel, pop eye , le page  και με πάνω από 2500  επισκέπτες!
Η συνεπής πορεία του team έφερε μέσα στο χρόνο που ακολούθησε στην Καβάλα events με την κλικ records τους Νίκο Πατρελάκη, Άρη Κόκου, Σεραφείμ Τσοτσόνη,ΙΟΝ και  Γιώργο Κυριακού,τους νεοζηλανδούς The Veils  μαζί με τους έλληνες b- sides και tziko.τους zebra tracks ,Μatisse ,Μικρο ,Modrec με Wormed Potatoes  ή και πάρτι με την Mαρίνα Tσιγονάκη - Lady Dust  τον Νοέμβριο ,kids at the club τον Φεβρουάριο , και OFF radio party με τους Νίκο Kομνηνό,Aπόστολο Bαρνα ,Nτεμυ Παπαδοπούλου.  Αυτή η δραστηριότητα δημιούργησε μια πλατφόρμα κοινού με συγκεκριμένη ταυτότητα και τραβηξε τα βλέματα και την συμπάθεια Media και κοινού από όλη την Ελλάδα .
 
Ηρθε η ώρα για το επόμενο βήμα...
 
GO ANORAK !!!! GO!!!
 
Και τα χρηστικά ...
Doors open 18.00
Show times per running order t.b.a.
 
Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση KAI Tαμείο  : Μονοήμερο 30 euro Διήμερο 50 Euro
 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured