Επίτροπος

Τι είναι το ΚΨΜ; Τι είναι το Πάρτυ του; Πολλά ερωτήματα για αυτούς που δεν ξέρουν, που δεν έχουν βρεθεί στο ΚΨΜ ή σε κάποιο από τα πάρτυ του ΚΨΜ. Οι απαντήσεις δεν είναι εύκολες γιατί ποτέ κανένα πάρτυ του ΚΨΜ δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο. Αυτή την φορά θα είναι μασκέ, γιατί τελευταία Κυριακή της Αποκριάς καίμε τον Καρνάβαλο Επίτροπο, στο Arch Club, στον Βοτανικό. Αυτή την φορά θα έχει live μπάντα, που φτιάχτηκε ειδικά για το party, από μέλη του ΚΨΜ για μέλη του ΚΨΜ. Ο Τάσος Λάζαρης (Steel Arctus, Fortress Under Siege, Iron Beast κ.α.) χωρίς πολλές συστάσεις, άλλωστε το βιογραφικό του είναι απέραντο,  είναι ο άνθρωπος μας. Έχει σχεδιάσει και προγραμματίσει μια καλοκουρδισμένη μηχανή – γαλέρα επαγγελματιών μουσικών πάβλα ΚΛΓΔ, που θα προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις μέσα από επιλογές κάποιων εκ των μεγαλύτερων heavy metal ύμνων αλλά και πολλών εκπλήξεων που κανείς δεν περιμένει. Δεν θέλετε να το χάσετε.

Αφού κατέβει η μπάντα, το party ξεκινάει με πολύωρο DJ sets από τον Mits Mann και τον Άρη Θανασούλα, δύο εκ των πιο εκλεκτών μελών του ΚΨΜ από τις πρώτες μέρες του. Όσοι έχουν παραβρεθεί σε πάρτυ που παίζουν τα εν λόγω άξια τέκνα, γνωρίζουν. Οι υπόλοιποι ας μάθουν. Το πρόγραμμα δεν έχει κανόνες αν και τα παιδιά, χατζημεταλλάδες είναι, δεν έχουμε απαιτήσεις. Λογικά θα παίξουν και μανογουορ.

Ας κλείσουμε με την τύχη να έχεις φίλους. Η Επιτροπή έχει φίλους, που στηρίζουν την Σωτηρία και όσους θέλουν να σωθούν. Το Μόνο Θρας, η No Remorse Records, το Vinylstore.gr, η ONE TWO SIX Hardcore clothing, το  Golden R. Festival, το Horns Up Festival και άλλοι πολλοί φίλοι, με μεγάλη χαρά θα μοιραστούν με όσους έχουν λίγο παραπάνω τύχη από τους υπόλοιπους πλούσια δώρα.

ΚΑΨΙΜΙ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ

ft ΚΨΜ The Band by Tasos Lazaris plays Heavy Metal Classics

Κυριακή 17 Μαρτίου
ARCH CLUB (Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός)

Tickets: Presale €10 – Οn Spot: € 12

ΚΨΜ The Band

Tasos Lazaris - Φωνή, Κιθάρα
Τάκης Τζανιμης - Κιθάρα (Iron Beast)
Δημήτρης Μεγαλιός - Μπάσο (Wildfire, Rhoads of revelation Ozzy tribute)
Ανδρόνικος Μαλτέζος - Τύμπανα (Wildfire, Tryhard Covers)

Guests
Γιάννης Ακτύπης - Κιθάρα (Protean Shield)
Γιώργος Απαλοδήμας - Mπάσο (Sacred Outcry)
Steve Lado - Κιθάρα (Sacred Outcry)
Δημήτρης Βαρσάμης - Κιθάρα (Wildfire)
Ηλίας Βαφειάδης - πλήκτρα
Κωνσταντίνος Μπίρκος – Κιθάρα
Γιάννης Πολλάτος - Drums

Timetable

Doors: 21.00
ΚΨΜ The Band by Tasos Lazaris: 22.00
Heavy Metal Party: 00.00

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured