Ναταλία Πετρίτη

Ο πολυτάλαντος πιανίστας Alex Kozobolis (UK) live για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 19 Φεβρουαρίου 2024, στο εστιατόριο Λινού Σουμπάσης και Σία.

ΠΙΑΝΟ | ΚΕΡΙΑ

Special Guest
Dj Set από τη Νατάσα Κούμη

Γενική είσοδος εισιτηρίου: 7 ευρώ
(Περιορισμένα εισιτήρια)

Προμήθεια εισιτηρίων μόνο με κρατήσεις στο εστιατόριο.

ALEX KOZOBOLIS

Γεννημένος στο Λονδίνο το 1984, ο Alex Kozobolis είναι Αγγλο-Έλληνας, αυτοδίδακτος συνθέτης και φωτογράφος, με έδρα το Λονδίνο και το Brighton. Ο Alex ανακάλυψε το πιάνο στην εφηβεία του,  μέσα από δείγματα χιπ χοπ και garage, έχοντας εμπνευστεί από το πρώτο άκουσμα του "Monk’s Dream" του Thelonious Monk.

Ως συνθέτης, έχει κυκλοφορήσει αρκετά προσωπικά άλμπουμ (συγκεντρώνοντας πάνω από σαράντα εκατομμύρια ακροάσεις παγκοσμίως), έχει λάβει επαίνους για συνεργατικά έργα ("To Move", "The Arteries of New York City") και έχει συνθέσει μουσική για πολλές βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους καθώς και για αρκετές καμπάνιες μόδας.

Ως φωτογράφος και σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής, όπως οι Moses Sumney, Penguin Cafe, Victoria Canal, Max Cooper, Nils Frahm, Erland Cooper, μεταξύ άλλων.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του, με τίτλο "The Seasons Are Not Four", μια συλλογή  συνθέσεων, κυκλοφόρησε μέσω της Altomyra, στις 13 Οκτωβρίου 2023. Είναι αξιοσημείωτο πως σε ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ του, "I Promise", ο Alex κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο σε συνεργασία με τη σκηνοθέτη Annika Glac, ένα μικρού μήκους φιλμ με πρωταγωνίστρια την διάσημη ηθοποιό Isabel Lucas.

ΝΑΤΑΣΑ ΚΟΥΜΗ

Η Νατάσα Κούμη είναι συγγραφέας, ερμηνεύτρια και σκηνοθέτης. Είναι ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας Uzumaki (2018 - σήμερα) και των μουσικών εγχειρημάτων: HADA (2018 - σήμερα) και Śtāstra (2022 - σήμερα).

Παραγωγή: Joey Zachariou

Πληροφορίες καλλιτέχνη:

Alex Kozobolis
Website (Sound & Light): www.alexkozobolis.com
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6fsUe68biDsnK9f8G41rNO
YouTube: //www.youtube.com/@alex_kozobolis">www.youtube.com/@alex_kozobolis>
Instagram: @alex_kozobolis

Νατάσα Κούμη
Website:
www.natasakoumi.com
Mixcloud: www.mixcloud.com/natasa_koumi/

Πληροφορίες εστιατορίου:
Λινού Σουμπάσης & Σία
Καλαμίδα 9 & Μελανθίου 2, Αθήνα
Tηλ, (+30) 210 322 0300

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured