Ναταλία Πετρίτη

Τον Σεπτέμβρη του 2023, οι μουσικοί αστερισμοί, οι διάττοντες αστέρες, οι μετεωρίτες, τα pulsar, οι μαύρες τρύπες και οι ζωδιακοί κύκλοι που απαρτίζουν το ηχητικό σύμπαν στο οποίο βολοδέρνουν τα τελευταία 20 χρόνια οι γενιές του myspace, του facebook, του instagram, του tiktok και των λοιπών εραστών της κοινωνικής απομόνωσης, συγκεντρώνονται στον ίδιο χώρο, σε ένα φεστιβάλ των δύο ημερών και των δύο σκηνών, που διερευνά την ηχητική και καλλιτεχνική ταυτότητα ενός μεγάλου μέρους του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της εγχώριας σκηνής.

Line-up: Pan Pan, Σtella, the Boy, Τα Παιδιά της Παλαιότητας, Nalyssa Green, Melentini, Krista Papista, Veslemes, The Callas, Sillyboy’s Ghost Relatives, Sci-Fi River, Lunar, $oft $kull, the Model Spy, Degear0001, My Brother the Couch, Δημήτρης Γλυφός, My Wet Calvin.

Ακόμη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, ο πρώτος επίσημος δίσκος των Κόρε. Ύδρο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην ολότητά του, από συγκρότημα-έκπληξη.

Το Αγοραφοβικό φιλοδοξεί να επαναλαμβάνεται με διαφορετικό επιμελητή κάθε χρόνο - την αρχή κάνει ο Άρης των My Wet Calvin.

Η προπώληση ξεκίνησε. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα online μέσω της TICKET SERVICES στην διεύθυνση: https://www.ticketservices.gr/event/agorafoviko-festival-2023/

Αγοραφοβικό Φεστιβάλ - ΙNFO

Τοποθεσία: ΠΛΥΦΑ, Κορυτσάς 39, Βοτανικός | www.plyfa.space

Ημερομηνίες: 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2023 

22/9/23 | Αγοραφοβική Μέρα 1η
Σtella, The Boy, Τα Παιδιά της Παλαιότητας, Krista Papista, Veslemes, The Callas, Sillyboy’s Ghost Relatives, Degear0001, Δημήτρης Γλυφός

23/9/23 | Αγοραφοβική Μέρα 2η
Pan Pan, Nalyssa Green, Melentini, Sci-Fi River, Lunar, $oft $kull, The Model Spy, My Brother the Couch, My Wet Calvin

Ώρες: 19.00 - 00.00

Προπώληση:

Early Bird Αγοραφοβικό Διήμερο: 30€
Αγοραφοβικό Διήμερο: 35€
Πρώτη Αγοραφοβική Μέρα: 18€
Δεύτερη Αγοραφοβική Μέρα: 18€
Στο ταμείο: 22€ (Hμερήσιο)

Οnline: https://www.ticketservices.gr/event/agorafoviko-festival-2023/

Στα εκδοτήρια της TICKET SERVICES (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα)

Τηλεφωνικά στο 2107234567

agoravofiko-1020x408-03

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured