Η United We Fly παρουσιάζει

Echo Tides
(& special guests)
live @ six d.o.g.s.


Παρασκευή 19 Μαΐου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Η προπώληση συνεχίζεταιΤα Echo Tides έρχονται την Παρασκευή 19 Μαΐου στη σκηνή του six d.o.g.s. παρέα με εκλεκτ@ καλεσμέν@ -που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα- για το πρώτο αθηναϊκό live παρουσίασης του νέου τους δίσκου ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ FM.

Tο ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ FM, που μόλις κυκλοφόρησε από τη United We Fly, γεννήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας. Επηρεασμένο από το ανάλογο post-apocalyptic κλίμα, αποτελεί ένα σύνολο σουρεαλιστικών και sci-fi αφηγήσεων που συγκροτούν την τρίτη δισκογραφική αποτύπωση της μουσικής και ποίησής τους. Στον δίσκο αυτόν τα Echo Tides συνθέτουν πιο ελεύθερα από ποτέ, τραγουδάνε στα ελληνικά και μας χαρίζουν το πιο εσωτερικό και ρομαντικό άλμπουμ τους ως τώρα.

Ο Παναγιώτης Πανταζής, γνωστός ως Pan Pan (synthesizers, φωνή), βρίσκεται πίσω από την παραγωγή και τους στίχους και γράφει τη μουσική μαζί με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο (μπάσο, synthesizers), ενώ την ομάδα συμπληρώνουν η Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή) και ο Γιώργος Λυγουριώτης (drums).

Μετά τις εμφανίσεις τους σε Γιάννενα, Πάτρα και Λάρισα, τα Echo Tides, μια παρέα μουσικών και κυρίως ανθρώπων, που, αν και τα χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, «δεν νιώθουν μόνα όταν είναι μακριά», ξανασυναντιούνται λοιπόν στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου, ο Παναγιώτης, η Καλλιόπη, ο Γιάννης και ο Γιώργος θα βρεθούν όλοι μαζί στον γνώριμο χώρο του six d.o.g.s., για να τον μετατρέψουν σε ένα σημείο συνάντησης synth pop ηχοχρωμάτων και post punk ξεσπασμάτων κάτω από ένα -πανταχού παρόν- new wave πρίσμα, για μια βραδιά που θα νομίζεις πως θα ’ναι για πάντα.

echo-tides-sixdogs

Ακούστε το ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ FM
σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Προπαραγγελίες για όλα τα φυσικά προϊόντα
(διανομή μέσα Απριλίου 2023)
UWF Store | Bandcamp

 

INFO
Echo Τides (& special guests)
live @ six d.o.g.s.

Παρασκευή 19 Μαΐου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Eισιτήρια: viva.gr
Προπώληση: 10 € | Ταμείο: 12 €

Aκολουθήστε τα Echo Tides
Facebook | Instagram

 

Φωτογραφία: Κατερίνα Πασπαλιάρη

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured