Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 20.00, στην επέτειο γέννησης του David Bowie, η Αγορά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται την Heroes tribute band, την πρώτη πολυσυλλεκτική μπάντα στην Ελλάδα προς τιμή του εμβληματικού καλλιτέχνη, σε ένα πρόγραμμα όπου όλες οι μουσικές περίοδοί του θα παρελάσουν χρονολογικά. H συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Pixel

Η “Heroes” είναι η μοναδική tribute band που αποτελείται από διαφορετικούς τραγουδιστές και κάθε ένας αποτυπώνει μια περίοδο από το τεράστιο έργο του David Bowie. Η Heroes tribute band ξεκίνησε την πορεία της πριν από έξι περίπου χρόνια, με αφορμή τον θάνατο του David Bowie, και έχει στο ενεργητικό της μεγάλα live. Το πρώτο έγινε το 2016, υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακούφιση των προσφύγων. Έκτοτε συμμετέχει σε αφιερώματα συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου, αλλά και εξαιρετικές κριτικές. 

Από το Space Oddity του 1969 μέχρι το Blackstar το 2016, ο Bowie άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στο καλλιτεχνικό στερέωμα, μέσα από τραγούδια-σταθμούς και δίσκους που αποτελούν σημεία αναφοράς. Ένα δύσκολο εγχείρημα που επετεύχθη μέσα από τη διαρκή αναζήτηση, τον αυτοσχεδιασμό και την καινοτομία. 

Συντελεστές:

Φωνές: Τόλης Φασόης, Sugahspank!, Lou is, Γιώργος Μπίλιος, George Gaudy
Πιάνο/πλήκτρα: Βαγγέλης Στεφανόπουλος     
Ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Βασιλάτος,  
Ακουστική κιθάρα: Μάριος Λαζ Ιωαννίδης 
Τύμπανα: Στέλιος Πασχάλης 
Μπάσο: Θοδωρής Καπετανάκος
Σαξόφωνο: Sam Marlieri 

a-tribute-to-david-bowie_heroes-tribute-band

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα snfcc.org/DavidBowieTribute και στις σελίδες του @SNFCC στα social media.

Δελτίο Τύπου

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured