Ναταλία Πετρίτη

Κρύα. Νύχτα. 

Η πρώτη. Κρύα, που φωνάζει ζεστασιά.

Η δύναμη των στιγμών.

// ένα πρωτόγονο performance απ´το μέλλον //

Ωμών Μνημών

// απόκοσμα live synths και electronics //

Δόνηση των Αισθήσεων.

// αντανακλάσεις και visuals //

Μιας εσωτερικής πραγματικότητας,

που αντλεί ορμή, 

από τη σύγκρουση της σκιάς και του φωτός.

Ένας, ή κανένας, κόσμος. 

Για τη φετινή παραμονή των Χριστουγέννων ένα ξεχωριστό event ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιαστεί στο νεοσύστατο, συναυλιακό (και όχι μόνο), χώρο Πλύφα (Κορυτσάς 29, Βοτανικός). Την επιμέλεια της «νύχτας» υπογράφουν οι Kalte Nacht και ο Νίκος Τριανταφύλλου (Sonic Playground) και το video mapping, ο Biscuit. 

21.30

Ghone & Quantum Body Athens Butoh Dance Group | Performance "FUTURE PRIMITIVES”

Ghone, είναι το ηχητικό όχημα εξερεύνησης του Γιάννη Κοντανδρεόπουλου (Afformance, Coherent States, Catch The Soap Productions κ.α), μαζί με την ομάδα παραστατικών τεχνών και χορού Butoh, Quantum Body, υπό την διεύθυνση, της δασκάλας του είδους, χορογράφο και performer Βίκυ Φίλιππα, θα παρουσιάζουν την performance «Future Primitives».

Syd Sessions go ADAF online: GHONE

TOUCH MY LIMBO (A duet by VALENTIN TSZIN + VICKY FILIPPA)

22.00

KALTE NACHT

To dark wave δίδυμο του Νίκου και της Μυρτώς, δανείζει το όνομα του σε αυτήν τη βραδιά. Οι φανατικοί του είδους ξέρουν πολύ καλά τι θα ακούσουν, αφού δύσκολα δεν θα έχουν παρευρεθεί σε κάποιο live τους στο παρελθόν. Για όσους παρευρεθούν στις 24/12, οι Kalte Nacht υπόσχονται μια κρύα νύχτα, όπου διάφορες χροιές θα αλληλεπιδράσουν ελεύθερα με το δικό τους κόσμο.

Kalte Νacht - Our Moments Αre Answers (Official Video)

23.00

Lip Forensics
Το ηλεκτρονικό group των Lip Forensics δημιουργήθηκε στην Αθήνα από τους Zade και Ekelon, δυο δραστήρια μέλη της αθηναϊκής εναλλακτικής σκηνής. Θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό ηλεκτρονικό set πλαισιωμένο από έντονα μελωδικά στοιχεία και θα παίξουν live για πρώτη φορά, το νέο τους single, Rorschach από τον επόμενο δίσκο τους "Apophenia", που θα κυκλοφορήσει από τη Veego Records. 

Lip Forensics - Rorschach

00.00

Σεραφείμ Τσοτσώνης

Πιανίστας,μουσικός παραγωγός, sound designer και το ½ τoυ συγκροτήματος Ocean Hope.

O Σεραφείμ Τσοτσώνης μόλις κυκλοφόρησε το νέο του singe, Dear Fear στην Hatsuyume Records. Θα παρουσιάσει ένα πολυμορφικό set με κύριο συστατικό του, τα live synths και το drumachine.

Dear Fear

02.00

MORAH 

Γνωστός για τα πολύωρα και άκρως χορευτικά και ταυτόχρονα σκοτεινά set του, o μουσικός παραγωγός και dj, Morah (Phormix Label) θα κλείσει τη βραδιά και θα υποδεχθούμε μαζί του την επόμενη ημέρα. 

Phormix Athens Takeover / Morah/ 21:00 - 22:00

Πληροφορίες:

To  νεόδμητο Πλύφα συστύνεται ως μία ευέλικτη πλατφόρμα για την καλλιτεχνική έκφραση που εδρεύει στον Βοτανικό και συγκεκριμένα στην οδό Κορυτσάς 39. 

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 

Είσοδος με προτεινόμενη τιμή εισιτηρίου: 15€

krya-nyxta

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured