Ναταλία Πετρίτη

Η Inner Ear παρουσιάζει ένα μοναδικό double-bill με Bazooka και Λόλεκ, όπου θα παρουσιάσουν τα καινούρια τους album για πρώτη φορά live στην Πάτρα.

Οι Bazooka επιστρέφουν στην Πάτρα, μετά την σαρωτική εμφάνισή τους στο Westside Festival, για να παρουσιάσουν το νέο τους album “Κάπου Αλλού”, που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα.
Το ''Κάπου Αλλού'' είναι ξεκάθαρα το πιο διασκεδαστικό και πολυσυλλεκτικό άλμπουμ του συγκροτήματος, η δικιά τους αλήθεια. Η τρέλα και η πηγαία ενέργεια των Bazooka βρίσκονται ακόμα εκεί, αλλά πλαισιωμένες από μεγάλη όρεξη για πειραματισμό και καταστάσεις που οδηγούν την μπάντα στο να αφεθεί τελείως ηχητικά χωρίς κανέναν περιορισμό, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ό,τι πιο κοντά στουντιακά έχουμε από τον ζωντάνο ήχο του συγκροτήματος και αυτό είναι που το κάνει αναμφισβήτητα το καλύτερο συνολικό τους άλμπουμ μέχρι τώρα.

O Λόλεκ θα παρουσιάσει το νέο του album “Άγρια” μαζί με τη νέα του μπάντα που αποτελείται από τους: Στέφανο Ψαραδάκη (τύμπανα, κρουστά, συνθ), Αλέξη Δελή (μπάσο) και Βαγγέλη Μπάκαλο (τσέλο).
Το «Άγρια», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, είναι το τέταρτο album στη δισκογραφία του και γράφτηκε σε συνεργασία με τον Νίκο Βελιώτη, ο οποίος συνυπογράφει την παραγωγή και την ενορχήστρωση του δίσκου. Το «Άγρια» είναι ο ήχος της αναταραχής που γεννάει την αλήθεια. 10 κομμάτια όπου ο λυρισμός συνυπάρχει με τον θόρυβο και ο ρομαντισμός με την βίαιη ειλικρίνεια. Μια εξομολόγηση για την καθημερινότητα της απογοήτευσης, την απελπισία του έρωτα, την φυλακή της οικογένειας, το παιχνίδι της κοινωνικής αποδοχής, την αυτοκαταστροφική ανθρώπινη φύση.

Frida - Γεροκωστοπούλου 59, Πάτρα
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Facebook event

u

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured