Ναταλία Πετρίτη

Λόγω του εντυπωσιακού sold out τους της προηγούμενης εβδομάδας, το χορευτικό πάρτι των Παιδί Τραύμα και Pan Pan πρόκειται να επαναληφθεί στις 8 Δεκέμβρη στο Gagarin 205.

Το Παιδί Τραύμα και ο Pan Pan συναντιούνται στην σκηνή του Gagarin 205 στο πιο ενδιαφέρον double bill της χρονιάς και το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτή τη συναυλία, όποιος δεν χορέψει χάνει!

Από τα album “Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις” και “Θα καταστρέψω τον Κόσμο” του Παιδί Τραύμα στα album “Φαντασμαγορία Δύο” και “Φαντασμαγορία Τρία” του Pan Pan που θα κυκλοφορήσει σύντομα, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες εμφανίζονται για ακόμη μια φορά στο φιλόξενο στέκι της Λιοσίων, έχοντας αποδείξει ήδη πως πρόκειται για δύο από τα πιο αγαπημένα μουσικά acts των τελευταίων ετών.

Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. H πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστική. Τους τελευταίους μήνες μετεξελίχθηκε σε μπάντα: Κώστας Γάμμα (Μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Γρηγοριάδης (Drums, Spd Sx), Αντώνης Παπαδόπουλος (Κιθάρα), Εmi Path (Synths, φωνητικά), Παιδί Τραύμα (Φωνή, κιθάρα).

Ο Pan Pan φτιάχνει την μουσική του σπίτι του, με synthesizers και drum machines και συνήθως βγαίνει στη σκηνή με τον Γιώργο Λυγουριώτη (drums, noise) και την Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή).

❥ Πρόγραμμα 2ου live:

??:?? → Doors Open

??:?? → Παιδί Τραύμα

??:?? → Pan Pan

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured