Ναταλία Πετρίτη

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο Theodore θα υποδεχθεί το κοινό του στο Κέντρο Επισκεπτών Θησείου, στον ιστορικό χώρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Θησείο. Μια μοναδική exclusive performance του πρόσφατου album του "The Voyage", την κορυφή του λόφου Νυμφών, απέναντι από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, κάτω από τα αστέρια του αθηναϊκού ουρανού.

"Αισθάνομαι ότι το Αστεροσκοπείο είναι ιδανικός χώρος για το ‘’The Voyage’’. Θα ήθελα όλοι μαζί ακούγοντας τη μουσική να κοιτάξουμε προς τον ουρανό και να ονειρευτούμε ένα  ταξίδι στο διάστημα όπως αυτό του ήρωα της ιστορίας του δίσκου." - Theodore

Το album "The Voyage" κυκλοφόρησε τον Μάρτιο που μας πέρασε από την United We Fly και αφηγείται μέσα από έξι μουσικά κεφάλαια ένα ταξίδι στο διάστημα ή στον βαθύτερο εαυτό μας. Την διάθεση της απόδρασης, την ενέργεια και το συναίσθημα που γέννησε αυτό το album, θα τα ζήσουμε στον φυσικό τους χώρο, στον μοναδικής ομορφιάς λόφο Nυμφών στο Θησείο, όπου βρίσκεται το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά εκτός από τον δίσκο θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά και τα ambient κομμάτια που περιλαμβάνονται στην κασέτα της deluxe έκδοσης του "The Voyage", αλλά και τραγούδια της παλαιότερης δισκογραφίας του Theodore που προετοίμαζαν το έδαφος για το concept του The Voyage.

Με το τέλος αυτού του ιδιαίτερου live, όλοι οι παρευρισκόμενοι, μαζί με τον Theodore, θα περπατήσουν ως το τηλεσκόπιο Δωρίδη για παρατήρηση του ουρανού και των πλανητών του γαλαξία μας που θα είναι ορατοί εκείνο το βράδυ.

u

THEODORE

The Voyage exclusive performance

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

- Κέντρο Επισκεπτών Θησείου, λόφος Νυμφών

Οι πόρτες ανοίγουν: 20.30

Ώρα Έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 10€

Προπώληση:

viva.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured