Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρουν προς τους Ιατρούς και Νοσηλευτές του ΕΣΥ 20.000 δωρεάν εισιτήρια για τις παραστάσεις της, από την έναρξη της επαναλειτουργίας της και έως το καλοκαίρι του 2021.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους Ιατρούς και Νοσηλευτές του ΕΣΥ, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη στήριξε άμεσα και έμπρακτα την πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κ. Γιώργου Κουμεντάκη: Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρουν προς τους Ιατρούς και Νοσηλευτές του ΕΣΥ 20.000 δωρεάν εισιτήρια για τις παραστάσεις της, από την έναρξη της επαναλειτουργίας της και έως το καλοκαίρι του 2021.

Η ανακοίνωση αναφέρει, επίσης:

Η σπουδαιότητα της προσφοράς των Ιατρών και Νοσηλευτών του ΕΣΥ για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ζωής όλων μας είναι ύψιστης σημασίας. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού  και  η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρουμε «θεραπεία με τα σύνεργα της λυρικής τέχνης, της μουσικής και του χορού», στους ανθρώπους «πίσω από τις μάσκες», οι οποίοι με αυταπάρνηση, τεράστιες δυσκολίες και κίνδυνο -ακόμα και για τη ζωή τους-, δίνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό. Αναγνωρίζουμε τη μεγαλειώδη προσφορά τους με  αυτό το μικρό αντίδωρο, που θα τους προσφέρει τις θεραπευτικές και ψυχαγωγικές ιδιότητες της τέχνης, αφού περάσει η υγειονομική κρίση.

Οι λεπτομέρειες για τη διανομή των δωρεάν εισιτηρίων της ΕΛΣ προς τους Ιατρούς και Νοσηλευτές του ΕΣΥ θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα ξεκινήσει η άρση των περιοριστικών μέτρων και δρομολογηθεί η σταδιακή επαναλειτουργία των θεάτρων.
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured