Δελτίο Τύπου

φωτογραφία: Άρης Αθάνατος

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου οι Strawberry Pills και ο Βερολινέζος Oberst Panizza (πρώην Velvet Condom) θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή του Death Disco.

Το αθηναϊκό ντουέτο επιστρέφει και στις live εμφανίσεις έπειτα από την κυκλοφορία του νέου τους single και προπομπό της επερχόμενης ολοκληρωμένης τους δουλειάς, "Verbal Suicide".  Μαζί τους ο Oberst Panizza, πρώην μέλος των Velvet Condom με τους οποίους η μπάντα έχει μοιραστεί παλιότερα τη σκηνή του Αθηναϊκού κλαμπ.

Περισσότερα στις 22 Μαρτίου!

Strawberry Pills

Οι Strawberry Pills είναι ένα αθηναϊκό ντουέτο που συνδυάζει Dark/Romantic ήχους με Minimal στοιχεία, έχοντας παράλληλα Cold-Wave επιρροές. Αποτελούνται από τη Valisia Odell και τον Αντώνη Κωνσταντάρα, δύο καλλιτέχνες με έντονη παρουσία στην εγχώρια και όχι μόνο, underground πραγματικότητα.

Σχηματίστηκαν το 2012 και μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 2 E.P. (Strawberry Pills, Conversation Piece) και ένα Single (Verbal Suicide). Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε κάποια από τα πιο γνωστά venues της χώρας (Gagarin 205, Six d.o.g.s., Coo Bar, Death Disco) έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οιSoft Moon, The KVB, Velvet Condom κ.ά.

Oberst Panizza

Ιδρυτικό μέλος και συνθέτης του γκρουπ Velvet Condom. Πλέον συνεχίζει ως solo καλλιτέχνης, με προγραμματισμένες synth μελωδίες και ρομποτικά φωνητικά, βασιζόμενος στις ρίζες της πρώιμης ηλεκτρονικής pop.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή (κοντά στο μετρό Μοναστηράκι και στον ΗΣΑΠ Θησείο)

πόρτες: 20.30
είσοδος: 5 ευρώ

ακούστε το "Verbal Suicide" πατώντας εδώ

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured