Δελτίο Τύπου

φωτογραφία: Ευτυχία Βλάχου

Η νέα χρονιά ξεκινάει δυναμικά το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στο Ρομάντσο, με την εμφάνιση των Prins Obi & The Dream Warriors, οι οποίοι κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ομώνυμο LP τους. Μια freak-rock μπάντα με pop ευαισθησίες για ένα ταξίδι σε ψυχεδελικές κοιλάδες με αποσκευές το glam και το hard rock. Τη βραδιά θα ανοίξει η μουσικοσυνθέτης, Δανάη Νίλσεν, με ένα synth-based σόλο πρότζεκτ.

Prins Obi & The Dream Warriors

Ο Prins Obi επιστρέφει, αλλά όχι μόνος αυτή τη φορά. Το ομώνυμο album των Prins Obi & The Dream Warriors αποτελεί κατά μία έννοια το ντεμπούτο του αθηναϊκού underground supergroup (με μέλη από Baby Guru, The Voyage Limpid Sound, Chickn, Montero band, A Victim of Society) και κατά μία άλλη, την τρίτη ολοκληρωμένη solo δουλειά του Prins Obi (ως διάδοχος του “The Age of Tourlou”).

Οι Prins & The Dream Warriors αποτελούνται από τους Georgios Dimakis, Sérgios Voúdris, Pantelis Karasevdas, Kwstas Red Hood, Chris Bkrs & Christina Koziraki. Οι Dream Warriors αυτονομούνται, μετακομίζουν για λίγο στη Δισκέξ και συνοδεύουν τον Prins Obi σε ένα ταξίδι από τα έξω προς τα μέσα, στην πορεία του οποίου, παρτάρουν, ξορκίζουν δαίμονες, αναπολούν ρομαντικές στιγμές, (ξανα)αγαπούν το glam και το hard rock, απενοχοποιούν άβολες καταστάσεις, περιπλανούνται σε ελληνόφωνες και μη, ψυχεδελικές κοιλάδες και παραδίδουν μια μεταμοντέρνα και συνάμα ρετρό δουλειά με τραγούδια, live ενέργεια και φινέτσα.

Τους Prins Obi & The Dream Warriors θα ντύσει η Eleni Kavvada
Τα visuals θα επιμεληθεί ο Dip Yadeep

Δανάη Νίλσεν

Η Δανάη Νίλσεν είναι μουσικoσυνθέτης, γεννημένη στην Κοπεγχάγη Δανίας και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Την έχουμε ξανασυναντήσει ως βασικό μέλος των Rosebleed την περίοδο 2004-2014. Μετά από ένα μεγάλο break εκτός Ελλάδας, επιστρέφει με ένα synth-based σόλο πρότζεκτ που συνδυάζει looping και φωνές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5 (πλησίον μετρό/ΗΣΑΠ Ομόνοια)

πόρτες: 21.00
είσοδος: 6 ευρώ

{youtube}cMMJJiB72EM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured