Δελτίο Τύπου

skinnywhales

Δυναμικά riffs, φωνητικά και μπασογραμμές σε ένα πανηγύρι ηχητικών χρωμάτων που συνδυάζει  στοιχεία της rock, indie και garage μέχρι post punk και funk και υπόσχεται να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα!

12gafs

Οι 12gafs δημιουργήθηκαν το Νοέμβριο του 2012 από τέσσερις φίλους που βρέθηκαν για να «τζαμάρουν». Και οι τέσσερις ήταν κιθαρίστες, οπότε οι δυο ξεκίνησαν να παίζουν, πειραματικά, ντραμς και μπάσο. Το πείραμα πέτυχε και πλέον, έχοντας γράψει έναν ικανοποιητικό αριθμό κομματιών, οι 12gafs θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματά του καθώς και επιλεγμένες διασκευές, στην εμφάνιση τους στο six d.o.g.s.

Skinny Whales

Οι Skinny Whales (φωτό) είναι μια τετραμελής indie/garage/rock μπάντα από την Αθήνα. Με δυνατές επιρροές τόσο από «κλασσικές» μπάντες όπως οι The Clash όσο κι από τα παιδιά θαύματα της βρετανικής μουσικής σκηνής τους Arctic Monkeys, αλλά κι από ντόπιους σκαπανείς του είδους όπως οι Last Drive, οι Skinny Whales χτίζουν την δικιά τους εναλλακτική εκδοχή με τα παραδοσιακά rock υλικά. Δυνατές κιθάρες, punk τύμπανα και underground φωνητικά. Το τρίτο κατά σειρά EP τους, σε παραγωγή Chris Tsangarides, του θρυλικού παραγωγού καλλιτεχνών όπως οι Black Sabbath, οι Concrete Blonde και ο Tom Jones, βρίσκεται στα σκαριά, με την κυκλοφορία του να αναμένεται μέσα στο 2013.

Utopia

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από την μουσική σκηνή, οι Utopia επιστρέφουν για ένα δυναμικό live. Δύσκολα χαρακτηρίζουν οι ίδιοι το μουσικό τους στυλ, καθώς πιστεύουν πως στην μουσική δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπέλες, αλλά τα πράγματα να κινούνται σε πιο ελεύθερα πλαίσια. Παρόλα αυτά, οι μουσικές τους επιρροές βασίζονται κυρίως στην ατμοσφαιρική rock-metal μουσική αλλά και σε street-punk ακούσματα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s Αβραμιώτου  6-8 Μοναστηράκι Αθήνα T: +30 210 3210510 W: http://sixdogs.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured