Δελτίο Τύπου

olgakoanaks

Η Olga Kouklaki, η Ελληνίδα ντίβα της ηλεκτρονικής μουσικής, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό live, το Σάββατο 2 Μαρτίου  στην Αναξαγόρα 3-5, στο κέντρο της πόλης. Η υπέροχη Liset Alea θα την συνοδεύσει στα φωνητικά και το μπάσο.

Μέσα στο 2012, η Olga Kouklaki κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «I U Need». Στο άλμπουμ αυτό η Olga αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της καλλιτεχνικής της προσωπικότητας: το πολυσχιδές ταλέντο της, τις επιρροές της καθώς και μια θαλερή θηλυκότητα. Το άλμπουμ επανακυκλοφόρησε τον Ιανουάριο με 14 remixes από γνωστούς παραγωγούς και djs ανάμεσα στους οποίους και οι Nouvelle Vague, Jori Hulkkonen, Marcello Giordani, Kid Loco & Mr Gee κ.ά.

Η Οlga Kouklaki και η Liset Alea συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής το περασμένο καλοκαίρι και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό. Το ίδιο υπόσχονται να κάνουν και το Σάββατο 2 Μαρτίου στην Αναξαγόρα. Ένα βράδυ γεμάτο γοητεία, υπέροχα τραγούδια από το νέο άλμπουμ αλλά και διασκευασμένα λατρεμένα κομμάτια που θα μας παρασύρουν να τα ερωτευτούμε από την αρχή.

Στο live συμμετέχουν επίσης, ο Thodoris Τriantafillou στα ηλεκτρονικά και o Αlex Specs στα Visuals (VJ - ings). Special εμφάνιση η Μάνια από τις Κούκλες!

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013
Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος: 12 ευρώ & 10 ευρώ (προπώληση)*
Ώρα Προσέλευσης: 22.30


* Προπώληση: Tickethouse, Πανεπιστημίου 42 ( εντός στοάς) Τηλ: 210 3608366 | Bios, Πειραιώς 84

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured