Δελτίο Τύπου

img18436_cac342d12631e4c9e90ef992cfd97ff7

O Mανώλης Αγγελάκης γεννήθηκε στο Sun Frangisko. Από τα παιδικά του χρόνια σύχναζε στο bar "Tsihla" που είχε ο παππούς του Πολύβιος μαζί με τον συνέταιρό του Isaac "horsemouth" Wallace, o οποίος εκτός από ντόμπρος καταστηματάρχης έπαιζε και δεξιοτεχνικά τα blues, συνήθως με dobro.
Ο Ιsaac δίδαξε κιθάρα τον μικρό Μανώλη κρυφά από τον παππού του που ήθελε να καμαρώσει κάποτε τον εγγονό του χορευτή. Όταν μετά από χρόνια έφτασε με την γυναίκα του (που παντρεύτηκε με προξενιό) στο λιμάνι του Πειραιά, δεν άντεξε από την συγκίνηση, γονάτισε, φίλησε το χώμα ποτισμένο από τα δακρυά του, έσφιξε την κιθάρα του στο στήθος του και ορκίστηκε να μείνει και να προσφέρει ότι μπορεί στον πολιτισμό της πατρίδας του.
Σιγά σιγά γνωρίστηκε με μουσικούς, έγραψε τραγούδια για την ξενιτιά, τον θάνατο και τις κακουχίες της ζωής, έβγαλε δίσκους, ήρθε η αναγνώριση και μαζί με αυτήν και τα Θηρία, το συγκρότημά του, που τον αγαπάει και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Το επόμενό του βήμα είναι η ζωντανή του εμφάνιση μια νύχτα στο Six d.o.g.s.


Την ίδια νύχτα, θα συνυπάρξουν μαζί του και οι Τεφλόν.
Τα αδέρφια από την Λαμία που ακολούθησαν το μουσικό τους όνειρο και εγκαταστάθηκαν
μόνιμα στην Θήβα. Επιλεκτικά πλέον, παίζουν τον τραγουδορχηστρικό τους, post rock ανεμοστρόβιλο που μπορεί πολύ εύκολα να σε πάρει και να σε σηκώσει.


Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 21.30

Είσοδος 5 ευρώ

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured