Δελτίο Τύπου

MFT-MARCH2012-PHOTO-THOMASARSENIS

Η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, επιστρέφει δυναμικά στο six d.o.g.s. της οδού Αβραμιώτου το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, για να παρουσιάσει τα καινούργια της τραγούδια, μερικά από τα οποία θα συμπεριληφθούν στο δεύτερο της άλμπουμ, οι ηχογραφήσεις του οποίου ξεκινούν την άνοιξη.

Ακόμη, το ρεπερτόριό θα περιλαμβάνει μια επιλογή συνθέσεων από το ντεμπούτο της («Ορχήστρα στο Βυθό»), αλλά και κάποιες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στο γνωστό «φαλαινικό» ύφος!

Φίλοι και γνωστοί, κοινό και κριτικοί, θαμώνες και περαστικοί, όλοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία ν’ απολαύσουν τη Μητέρα Φάλαινα Τυφλή πριν καταδυθεί για ακόμα μια φορά για καιρό, για να φέρει μια φρέσκια «ψαριά» τραγουδιών μέχρι τη στεριά…

ΜΗΤΕΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΥΦΛΗ

Η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή αναδύθηκε το καλοκαίρι του 2006. Είναι ένα πολυμελές ωδικό κήτος ηλεκτροακουστικής Folk-Soul Rock, αλλά και ένα «υποβρύχιο», ελληνόφωνο μουσικό όχημα έκφρασης, με έμφαση στα διηγηματικά τραγούδια, στις συμφωνικές ενορχηστρώσεις, στον εναγκαλισμό του απρόσμενου και στην αφοσίωση στο ομαδικό πνεύμα.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές γνωστές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Αθήνας και της περιφέρειας, και κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, την «Ορχήστρα στο Βυθό», τον Οκτώβριο του 2010 στην αποκλειστική της δισκογραφική ετικέτα με την επωνυμία «Πλαγκτόν».

Αυτόν τον καιρό, το πλήρωμα της Μητέρας Φάλαινας Τυφλής εργάζεται πάνω στα νέα της τραγούδια, τα οποία και θ’ αποτελέσουν τον κορμό του επερχόμενου καινούργιου άλμπουμ της.

Η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή είναι:

Διαμαντής Διαμαντίδης – Κιθάρα / Φωνή Τζωρτζίνα Κοκκινάκη – Βιολί / Φωνή Μιχάλης Κραουνάκης – Σαξόφωνο Λάμπης Μητσιάκης – Τρομπόνι / Μαντολίνο Ειρήνη Συσκάκη – Βιολί Σωτήρης Πέπελας – Τρομπέτα Μυρτώ Γουζίου – Βιολοντσέλο Λευτέρης Πουλιού – Πιάνο / Πλήκτρα Θοδωρής Σταυριανός – Ηλεκτρικό μπάσο Μανώλης Γιαννίκιος – Τύμπανα         

ΜΗΤΕΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΥΦΛΗ LIVE @ SIX D.O.G.S. ΑΒΡΑΜΙΩΤΟΥ 6-8 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 21.30 ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:15 ΕΙΣΟΔΟΣ: 6€

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured