Δελτίο Τύπου

Grigorakos

Η σωστή και ακριβής ρύθμιση μιας «μηχανής» μπορεί και μας εξασφαλίζει την ομαλή, αδιάκοπη έως και παντοτινή λειτουργία της. Τι γίνεται όμως όταν η ρύθμιση αυτή πρέπει να επέλθει σε ανθρώπινα όντα; Πόσο εύκολο είναι να ρυθμιστεί μια απορρυθμισμένη ψυχή ή πνεύμα;
Πως μπορεί να εξαλειφθεί το αίσθημα της απορρύθμισης που ζούμε όλοι γύρω μας, υλικά, ηθικά, συναισθηματικά; Δείχνει αυτή η απορρύθμιση ότι φτάσαμε στο κατώφλι της ηθικής μας ανικανότητας; Ή μήπως μέσα από την ολική τελικά απορρύθμιση ανοίξει η πόρτα για το «νέο μέλλον»;
Αναλογικά modular synthesizers και handmade γεννήτριες δημιουργούν όγκους χαμηλών συχνοτήτων και καλά κρυμμένων μελωδιών, που τα αιθέρια φωνητικά τις Αναστασιας Έδεν καλούνται να αναδείξουν.
Απορρύθμιση είναι το νέο ηλεκτρονικό οπτικοακουστικό έργο του Γιώργου Γρηγοράκου που θα παρουσιαστεί στην ειδικά διαμορφωμένη για τη βραδιά, σκηνή του six d.o.g.s.
Την επιμέλεια της video εγκατάστασης έχει αναλάβει η ομάδα του Athens Video Art Festival, ενώ ιδανική συνέχεια μετά το live αποτελεί το dj set του Hior Chronik.

Ο Γιώργος Γρηγοράκος αποδομεί και διαλύει ήχους χρησιμοποιώντας ως πηγές, αναλογικές, modular αλλα και handmade γεννήτριες  ισορροπώντας μεταξύ glitch/noise και ambient αισθητικής. Ως Elica, με τον Φ. Καραογλάνη κυκλοφόρησαν το 2007 το άλμπουμ ”Asymmetrica”, ενώ ο ίδιος, λίγο αργότερα επιμελήθηκε για τη Sony Music την συλλογή “The Movement Sessions-A Tribute to KB”.
Το mastering στο πρώτο του προσωπικό album που αναμένεται σύντομα, επιμελήθηκε ο Taylor Deupree στο 12Κ Studio της Ν.Υόρκης.


APOЯRYTHMISI
Giorgos Grigorakos Live + Hior Chronik dj set

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr  
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured