Δελτίο Τύπου

marysflower

Το βράδυ της Επετείου οι εορτασμοί στο six d.o.g.s είναι διαφορετικοί. Η εξέργεση στην Αβραμιώτου ξεκινά με πέντε (5!) σχήματα που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα της σύγχρονης μουσικής παραγωγής, απο την indie και το post punk ως τα όρια της ζωντανής techno.

Mary’s flower Superhead
Οι Mary’s flower Superhead (φωτο) δημιουργήθηκαν το 2003 στη Θεσσαλονίκη επηρρεασμένοι από τα εφηβικά τους ακούσματα και κυρίως από την αμερικάνικη indie punk σκηνή. Η πρώτη τους, ομώνυμη, ανεξάρτητη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2006 και έκτοτε έχουν ανοίξει τις συναυλίες μεγάλων συγκροτημάτων όπως: Placebo, Madrugada, Stereo MC’s κ.α. Μετά την κυκλοφορία του δεύτερου album τους “Sway”, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση εκτός συνόρων
στο Europavox Festival και απο τότε διατηρούν έντονη παρουσία στο εξωτερικό με συναυλίες σε Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Βουκουρέστι και Βελιγράδι. Το Μάιο του 2012 κυκλοφόρησαν το mini album με τίτλο “Digesting the Animal”, όπου φάνηκε ο πειραματισμός στον ήχο τους με έντονη τη παρουσία των synths και ηλεκτρονικών showtunes. 

Sad Disco
Οι Sad Disco είναι ένα synth pop ντουέτο που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2009 από τους Dim Bin και Theod Kopoul. Αντλούν τις επιρροές του ήχου τους από το 80’s new wave και το post punk, συνδυάζοντας τες με μελωδικά πλήκτρα, υπερκινητικά τύμπανα, ξυραφιασμένες μπασογραμμές και νευρικές κιθάρες. Tο πρώτο δείγμα της δουλειάς τους είναι ενα double A-Side single (σε παραγωγή του Αντώνη Γεώργου) με τα κομμάτια Honestly" και "Hurt".

.message
Οι .message είναι το ηλεκτρονικό ντουέτο που αποτελείται από τους Σ. Μπιχάκη (Exposed By Observers) και Μ. Νάρη (Bonebrokk). Συνδυάζοντας χορευτικά beat με τελετουργικούς ρυθμούς, φουτουριστικούς ήχους με επαναλαμβανόμενα παραδοσιακά μοτίβα, φτιάχνουν μουσική που απηχεί το αστικό περιβάλλον. Ο ήχος τους κινείται γύρω απο τη σύγχρονη UK Βass σκηνή και την τευτονική Techno του Βερολίνου.

Delightful
Οι Delightful δημιουργήθηκαν στην Αθήνα και ο ήχος τους ανήκει στο είδος της αγγλόφωνης εναλλακτικής ροκ σκηνής.
Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2008 από την ανεξάρτητη ολλανδική εταιρεία Μutantjasz. Έχουν εμφανιστεί σε πάμπολλες σκηνές, φεστιβάλ, clubs της Αθήνας και έχουν παίξει δίπλα στους Raining Pleasure, Bokomolech, And Also The Trees, Die Krupps κ.α

Stella
Η Stella έχει συνεργαστεί σαν τραγουδίστρια με τους Expert Medicine και τους My Wet Calvin.
Το 2011 σχημάτισε με τον Α. Ζαμπάρα τους Fever Kids. Μαζί με το νέο της γκρουπ θα παρουσιάσει κομμάτια απο την πρόσφατη προσωπική της δουλειά.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured