Δελτίο Τύπου

louk_kil

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 12€ του ARK Festival, που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. H προπώληση συνεχίζεται κανονικά στα καταστήματα Public, στα ταμεία της «Τεχνόπολις» και online στο www.viva.gr .

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Maraveyas Ilegal, οι Burger Project με τους Takim, τα Τιγρέ Σποράκια, η Ματούλα Ζαμάνη και οι Angry Birds, οι Imam Baildi, η Nalyssa Green, οι Swing Shoes με την Sugahspank, οι Wedding Singers, η Μαριέττα Φαφούτη, οι Bangies, ο Monsieur Minimal και η έκπληξη με την ονομασία The One Night Onlys απαρτίζουν το φετινό ARK Festival της Αθήνας, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

12 ευρώ (τα πρώτα εισιτήρια) [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ]
15 ευρώ (φοιτητικό)
17 ευρώ (εισιτήριο ημέρας στην γενική προπώληση)
20 ευρώ (εισιτήριο ημέρας στο ταμείο τις ημέρες του φεστιβάλ)
30 ευρώ (εισιτήριο διημέρου)

Εισιτήρια προπωλούνται:

Σε όλα τα καταστήματα Public
Στα ταμεία της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Στο www.viva.gr (τηλ. 13855)
 
Ειδικά για το κοινό του ARK Festival, το www.viva.gr προσφέρει έκπτωση 10 ευρώ σε όλα τα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με κάθε αγορά εισιτηρίων για το ARK. Οι οδηγίες εξαργύρωσης των κουπονιών και οι όροι χρήσης βρίσκονται αναλυτικά εδώ.

Official Site: www.arkfestival.gr

Facebook: THE ARK FESTIVAL

Twitter: www.twitter.com/ark_festival

E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured