Δελτίο Τύπου

Six-Dogsinside

Μετά από ένα μήνα απουσίας και ξεκούρασης η ομάδα του six d.o.g.s  ξεκινάει δυναμικά για φέτος το χειμώνα, με νέες συνεργασίες και εκλεκτούς καλλιτέχνες πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής underground  σκηνής καθώς και μερικά από τα πιο σημαντικά labels.
Φυσικά μην ξεχάσουμε να πούμε ότι συνεχίζονται και φέτος οι συνεργασίες με μερικούς από τους καλύτερους promoter της αθηναίκής σκηνής καθώς νέα mobile party  και ομάδες θα καταλάβουν το dance floor του six d.o.g.s.
H φετινή σεζόν ανοίγει λοιπόν στις με ένα εορταστικό 3μερο στις 7 Σεπτεμβρίου με συναυλίες,dj sets από τους εκλεκτούς residents και μή του χώρου καθώς και το Σάββατο και Κυριακή 8 & 9 Σεπτεμβρίου θα λάβει μέρος το 1ο φθινοπωρινό  Μeet Market.
Στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου το τέταρτο κατά σειρά ένΤechno festival έχει καθιερωμένο το ραντεβού του με το κοινό στο Gig space του six d.o.g.s.
Όσον αφορά το ηλεκτρονικό πρόγραμμα του six d.o.o.g.s, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε μία από τις μεγαλύτερες συνεργασίες μας για φέτος. Το Βερολινέζικο label Οsgut Tone για φέτος το χειμώνα κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα θα ταξιδεύει μέχρι το στενό της Αβραμιώτου. Oι residents djs του Panorama Bar στο Βερολίνο θα μας αναστατώσουν το αθηναικό κοινό με το groove τους!!! Μερικοί από αυτούς είναι οι:  Efdemin, Norman Nodge, Tama Sumo, Nick Höppner,Tobias Live, Βen Klock,Ryan Elliot.
Και δεν σταματάμε εδώ φυσικά!!! Στις 5 Οκτωβρίου ο γάλλος παραγωγός Shonky για άλλη μια φορά θα βρεθεί στα decks του six d.o.g.s καθώς και στις 27 του ίδιου μήνα το δίδυμο της Hello Repeat – Jan Krueger & Daze Maxim σε ένα long set παραδίδοντας μαθήματα ηλεκτρονικής αρμονίας.
Ένα ακόμα σημαντικό νέο για φέτος είναι η συνεργασία του six d.o.g.s με τα mobile partyies από την ομάδα των  Αmateur Boyz!!!! Kάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα οι Αmateur με μια νέα σειρά πάρτυ κομένη και ραμένη στα μέτρα του six d.o.g.s με επιλεκτους guest !!! Πρώτη ημερομηνία 12 Οκτωβρίου και καλεσμένος ο Tiago από την θρυλική DFA.
Οι ομάδες Subbed Out , Reform,  Meltdown, Quantized Music & Deep Soul collective σταθερά και για φέτος θα φιλοξενηθούν στα decks του six d.o.g.s
Mήν ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι θα υπάρξει και φέτος μερική ανακαίνιση του χώρου καθώς και της χωρητικότητας αυτού!!!!
Σύντομα θα ανακοινωθούν και λοιπές ημερομηνίες για όλα τις μελλοντικές εκδηλώσεις του επόμενου 3μήνου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured