Στυλιανός Τζιρίτας

Mockbirth

Την Κυριακή 10 Iουνίου στη σκηνή του Ghosthouse ανεβαίνουν οι Mockbirth,στις 9, για ένα Downtempo-TripHop πρόγραμμα, στην παρουσίαση του πρώτου και δεύτερου EP τους, καθώς και κομμάτια από την επερχόμενη δουλειά τους
 
Οι Mockbirth, ένα μουσικό σχήμα που αποτελείται από το Θοδωρή Ρέγκλη ( φωνή και πλήκτρα)και το Δημήτρη Πουλόπουλο (ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα, μελόντικα), δημιουργήθηκαν το 2010 στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια μπάντα trip hop, down tempo μουσικής με επιρροές από Nick Cave, Radiohead, Massive Attack, Tom Waits και από πολλούς άλλους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη μουσική διεθνώς.

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP το Δεκέμβρη του 2011,που αποτελείται από τέσσερα δικά τους κομμάτια (http://mockbirth.bandcamp.com/album/mockbirth-ep) : 1) Αround 2) My Trend 3) Flunky 4) A Couple of Czars.
Aκολουθεί το δεύτερο EP τους με τίτλο Housefly (http://mockbirth.bandcamp.com/ ) με τα κομμάτια 1)You 2) Factory of Tired People 3) Housefly 4)Verthandi.


Με πολύ μεράκι, με τη βοήθεια του πολυβραβευμένου γραφίστα Σταύρου Κυπραίου έφτιαξαν χειροποίητη θήκη και αφίσα στο πρώτο EP που σχολιάστηκαν από πολλά περιοδικά του χώρου της γραφιστικής. (http://blog.ams-designstudio.com/2012/02/branding-mockbirth-ep.html?spref=fb)
 
Οι στίχοι του Δημήτρη Πουλόπουλου, περιγράφουν ιστορίες και συναισθήματα , σχεδόν λογοτεχνικά , εμπνευσμένοι από Charles Bukowski και Nick Cave.

O Θοδωρής Ρέγκλης πολύπλευρος μουσικός, ασχολείται με τη σύνθεση κινηματογραφικής μουσικής, στοιχείο που διακρίνεται στη μελωδία που υπάρχει έντονα στο μουσικό του σχήμα Mockbirth.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured