Δελτίο Τύπου

luup

Το σχήμα Lüüp αποτελεί μια μουσική κολεκτίβα με κεντρικό άξονα τον φλαουτίστα Στέλιο Ρωμαλιάδη. Οι Lüüp έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους: το "Distress Signal Code" από τη Γαλλική Musea και το "Meadow Rituals" από την Αμερικανική Experimedia.
Συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι μουσικοί David Jackson (Van Der Graaf Generator), Lisa Isaksson (Lisa O Piu), Andria Degens (Current 93, Pantaleimon), Λευτέρης Μουμτζής (J. Kriste, Master of Disguise) κ.α.

Η μουσική έχει περιγραφεί από το ιταλικό διαδικτυακό περιοδικό OndaRock ως «μια μουσική πρωτότυπη, που ανακαλύπτει αυτό που ήταν πάντα παρών χωρίς να παρατηρείται, που φέρνει στο φως το υποσυνείδητο της Ευρωπαϊκής folk με ένα τρόπο αυθεντικό, γοητευτικό και καλλιεργημένο....

Το Meadow Rituals ψηφίστηκε # 9 άλμπουμ της χρονιάς για το ιταλικό Ondarock και # 3 άλμπουμ της χρονιάς για το ελληνικό Avopolis.

Στο Baumstrasse το σχήμα των Lüüp θα παρουσιάσει υλικό από τους δύο δίσκους και θα το αποτελούν οι μουσικοί:

Στέλιος Ρωμαλιάδης: φλάουτο, loops
Σοφία Ευκλείδου: τσέλο, φωνή, loops
Λευτέρης Μουμτζής (J.Kriste, master of disguise): κιθάρα, φωνή


Κυριακή 11 Μαρτίου στις 21.30

Η είσοδος είναι 10 ευρώ.

Baumstrasse / Δρόμος με δέντρα
Σερβίων 8-Βοτανικός
Τηλ. 6983313302 (ώρες 11.30-14.30 και 17.30-21.30) mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.dentra.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured