IMG_1536

Μια πραγματική έκπληξη από την μουσικό Κατερίνα Παλαιοθόδωρου που την έχουμε προσέξει και ως ερμηνεύτρια με τις πολύ καλές της συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, μα και ως συγγραφέα-σεναριογράφο παιδικών παραμυθιών, μιας που από τον Οκτώβριο έχει ανέβει το πρώτο της παιδικό θεατρικό έργο «Ο Παντελής και το δακτυλίδι» σε θέατρο της Κυψέλης και ήδη έχουν εκδοθεί 2 δικά της παιδικά παραμύθια.

Η Κατερίνα Παλαιοθόδωρου «Με ένα Μπλε ποδήλατο» σε μουσική και ελληνικό στίχο δικό της, μας ταξιδεύει σε ένα ταξίδι όπου οι ρυθμοί και το ύφος που εναλλάσσονται, δημιουργούν ένα μουσικό πάζλ πραγματικά πρωτότυπο με έντονα προσωπικό χαρακτήρα.

Με συμμετοχές την ερμηνεύτρια Μάρθα Φριντζήλα σε ένα τραγούδι μα και ως στιχουργό στο «Πέρασα» και τον τραγουδοποιό Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, καταφέρνει αυτός ο δίσκος να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος.


Εις αναμονή και ως προς ακρόαση λοιπόν η εμφάνιση της τραγουδοποιού και της μουσικής της μπάντας την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο NUEVA TROVA
Μέσα στο μουσικό ταξίδι τους, θα ακουστούν και άλλα τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών. Συνεπιβάτες στο ποδήλατο είναι:

ΚΙΘΑΡΕΣ - Θάνος Κολοκυθάς
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ - Νίκος Παπαδόπουλος
ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ - Γιάννης Πλαγιανάκος
ΠΙΑΝΟ - Βασίλης Κολοβός
ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ – Τάσος Κάντας
ΝΤΡΑΜΣ - Δημήτρης Μποσινάκος

Info: nueva trova | Live Bar Athens
Δευτέρα 9/1/2012
Αθηνάς & Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
Τηλ.: 6980 091150
Ώρα έναρξης 10.00
Ελεύθερη είσοδος

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured