Δελτίο Τύπου

Nueva_Trova

Επιτέλους, η ώρα έφτασε…

Το Nueva Trova και η Heineken σας παρουσιάζουν περήφανα τον απόλυτο μουσικό διαγωνισμό που θα ανοίξει τους ορίζοντές σας στις πιο φρέσκες μουσικές διαδρομές!

Brawl σημαίνει «μπαροκαυγάς» και σε τέτοιον θα «αναμετρηθούν» μουσικά, στο Nueva Trova live bar, οι καλύτερες και πιο φιλόδοξες ερασιτεχνικές μπάντες της Αθήνας…

56 Μπάντες, 8000 Ευρώ, καινούριες μουσικές προτάσεις και απόψεις, δίψα για δόξα και πολλά ακόμη θα βρίσκονται στο Nueva Trova από την Τετάρτη 21/12/2011 και για κάθε Τετάρτη, μέχρι το τέλος της σαιζόν!!


Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε 4 γύρους και τον τελικό.

Σε κάθε γύρο -διαρκείας εφτά εβδομάδων- θα διαγωνίζονται 14 μπάντες που θα παρουσιάζονται στο κοινό με 2 τρόπους:
1) Παίζοντας Live δυο μπάντες την φορά κάθε Τετάρτη
2) Μέσω ενός βίντεο που και οι 14 θα δείχνουν την δουλειά τους ΚΑΘΕ μέρα και σε ΚΑΘΕ ευκαιρία στο Nueva Trova!

Ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει:
1) Με τα "παραδοσιακά" ψηφοδέλτια με μια μοναδική ψήφο ανά ημέρα, καθημερινά όσο διαρκεί ο κάθε γύρος. (70% βαρύτητα)
2) Με μια μοναδική ψήφο ανά γύρο μέσω Ίντερνετ. (30% βαρύτητα)

Ο πρώτος σε ψήφους σε κάθε γύρο θα κερδίσει 1500€ και θα προκριθεί στον τελικό για να διεκδικήσει επιπλέον 2000€ και την δόξα!!!

Οι συμμετοχές άνοιξαν και μπορείτε να αποστείλετε τη δική σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(Συμπεριλάβετε πληροφορίες, demo ή /και βίντεο από live, Links και ό,τι άλλο πιστεύετε πως θα μας βοηθήσει να σχηματίσουμε άποψη.)
ΥΓ: Οι 56 μπάντες θα επιλέγονται σταδιακά και θα ανακοινώνονται ανά γύρο οπότε συμμετοχές μπορείτε να υποβάλετε μέχρι και τα τέλη Απριλίου..

Για περισσότερες πληροφορίες: www.nuevatrova.gr και www.musicbrawl.gr
Facebook: www.facebook.com/musicbrawl


Αν ακόμη έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε! Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Nueva Trova
Αθηνάς και Βλαχάβα 9,Μοναστηράκι

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured