Δελτίο Τύπου

 joanna_drigo


Η Joanna Drigo και ο Nomik από το συγκρότημα Sleepin Pillow θα μας χαρίσουν μία υπέροχη βραδιά την Κυριακή 11/12/11 στο γνωστό νυχτερινό στέκι Nueva Trova live bar,στο κέντρο της Αθήνας,στο Μοναστηράκι...Μία μουσική σκηνή που φιλοξενεί καθημερινά και κάτι διαφορετικό.Πάντα με ελεύθερη είσοδο!!!


JOANNA DRIGO

Η Joanna Drigo είναι μια νεαρή τραγουδοποιός που έκανε το ντεμπούτο της με το άλμπουμ “Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα”. Ξεκίνησε την καριέρα της όταν την άκουσε ο Φίλλιπος Πλιάτσικας σε μια οντισιόν, στον Σταυρό του Νότου και την επέλεξε, να τον συνοδέψει στο χειμερινό πρόγραμμά του.
Το ντεμπούτο άλμπουμ της με τον ευρηματικό τίτλο πρόκειται για μία pop-rock παραγωγή με αγριεμένες αλλά και ευαίσθητες συνθέσεις σε παραγωγή Φίλιππου Πλιάτσικα.Έξυπνα γραμμένο στίχο ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο και με τραγούδια γραμμένα από τη πρώτη ως τη τελευταία νότα από την ίδια τη Joanna. Η τραγουδίστρια δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλά σε όλα. Ερμηνεύει με την απαραίτητη “αγριάδα” όπου είναι απαραίτητο αλλά και με συναίσθημα όταν οι τόνοι πέφτουν. Τα τραγούδια που ξεχωριζουν μεσα απο το cd ειναι τα πιο “slow”, όταν η Joanna τραγουδάει μόνο με μια κιθάρα οπως το “κάποιες ώρες γεννιούνται οι ήρωες”, “αλλεργία στις δεσμεύσεις” και “Βίκυ”. Μέσα από τα οποία είναι ξεκάθαρο πως η Joanna Drigo “ξέρει να τραγουδάει”… Τα καταφέρνει πολύ καλά και όταν οι “στροφές” ανεβαίνουν.

NOMIK

Η μουσική πορεία του , ξεκίνησε με φίλους στα μέσα της δεκαετίας του 1990 σε μικρές σκηνές και μπαράκια της Θεσσαλονίκης.
Το 1994 με τους px και cj δημιούργησε τους Universal Trilogy οι οποίοι κυκλοφόρησαν 5 δισκους και γύρισαν όλη την Ελλάδα και αρκετά μέρη της Ευρώπης.
Δέκα χρόνια μετά , το 2004, παρέα με τον aisha και τον rispa δημιούργησε τους Sleepin Pillow και κυκλοφόρηςσαν το Apples On An Orange Tree to 2008 και το Superman's Blues το 2010 και παράλληλα εμφανίζονται σε ολη τη χωρα.
Ο Nomik παίζει συχνά ακουστικα σετ στη θεσσαλονίκη ,στο Καφωδείο Ελληνικόν με Σαος , Μήτση , Δερμιτάσογλου.
Την τρεχουσα σεζον ο Nomik ετοιμάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο που θα τιτλοφορείται ‘I Ain’t Gonna Be A King’ , ενώ έπειτα απο 7 χρονια επέστρεψε με τους Universal Trilogy με νέο e-single (Οne Οn Οne) και δουλεύουμε καινούργιο υλικό...

iNFO:
11/12/11
Nueva Trova
Αθηνάς και Βλαχάβα 9,Μοναστηράκι
22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured