Δελτίο Τύπου

 Sleepin_Pillow_Photo_1_ok


Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, και μια από τις καλύτερες rock μπάντες της χώρας θα βρίσκονται κοντά μας για ένα ξεχωριστό live το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο ιστορικό An Club. Τα μέλη του group θα πάρουν τα ψευδώνυμα τους - Nomik, Rispa, Aisha Sama, Nick Zakqueline, Antoine και Skinman, τα όργανα τους κι αφού μεταμφιεστούν όπως συνηθίζουν θα καταλάβουν τη σκηνή του An και θα προσφέρουν ένα μοναδικό κι εξώκοσμο οπτικομουσικό θέαμα, αφού κάθε τους show συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο light και visual projection.

Έχοντας έντονο το στοιχείο του πειραματισμού, τολμούν και διευρύνουν διαρκώς τόσο τους δικούς τους μουσικούς οριζοντες όσο και των ακροατών τους γεγονός που καταδεικνύεται μέσα κι από τα 2 αλμπουμ που έχουν ήδη στο ενεργητικό τους. Κι αν στο πρώτο “Apples Οn An Orange Tree” [2008] έδειξαν με το ύφος τους ότι το μέλλον τους ανήκει, αφού από το σύνολο των μουσικών παραγωγών τοποθετήθηκε στα πέντε καλύτερα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 2008 στην Ελλάδα, με το 2ο “Superman’s Blues” [2010] ήρθαν να σφραγίσουν αποφασιστικά τις υποσχέσεις του ντεμπούτου τους ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο με ένα δίσκο συγκλονιστικού εύρους, επικό και ταυτόχρονα οικείο και ενδόμυχο, που αναζητά απαντήσεις για τα σοβαρά ερωτήματα της ζωής μέσα από το μοναδικό τρόπο που έχει πλέον απομείνει: την πρωτότυπη δημιουργία.

Οι Fool In the Box που θα είναι το support act,  δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2006 κι έκτοτε πραγματοποιούν συναυλίες σε όλους τους γνωστούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας αλλά και της επαρχίας, έχοντας στο ενεργητικό τους ενα δίσκο που κυκλοφόρησε το 2007. Μια ιδιαίτερα δεμένη μπάντα, που παντρεύει με επιτυχία την Progressive και Stoner εμπλουτίζοντας την μουσική τους με στοιχεία Grunge.


An Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Είσοδος: 10€
Doors open: 21:00


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured