news.team

 
Άλλη μια Δευτέρα, άλλο ένα newsletter με τις εκπομπές της εβδομάδας στο avopolisradio.gr.
 
Και ηχητικά συνοδεύεται με την New Music Friday playlist μας.
 
Μην διστάσετε να ακολουθήσετε και να μοιραστείτε με φίλους το παρακάτω λινκ.
 
 
Το ίδιο ισχύει και για το Instagram του σταθμού. Το ακολουθείτε εδώ και έχετε την θέση σας στην κλειδαρότρυπα των studios στο 89 της Ασκληπιού.   
 
Στο πρόγραμμα της εβδομάδας φλεξάρουμε το πνευματικό τέκνο του Avopolis, δηλαδή το Backstage Film Festival. 
 
Tην Δευτέρα 19/4, ο Δημήτρης Λιλής στο 12-2μμ ξεσκονίζει δισκάκια του 1991 εμπνευσμένος από αυτό το φοβερό party mix του Μάκη Μηλάτου.
 
Στο 2-4μμ ο Μάκης Μηλάτος σε μία ακόμα από τις υποδειγματικές ζωντανές εκπομπές του και στο 4μμ-6μμ υποδεχόμαστε ένα ακόμα mixtape της Τάνιας Σκραπαλιώρη με δείγματα από αυτό που ονομάζουμε avopolis.gr picks.
 
Στην απογευματινή ζώνη, ο Jan Jiki επιστρέφει και μαζί το περίφημο beats/hip hop show του σταθμού.  The Headnod Show 6μμ με 8μμ και αποφώνηση Δευτέρας από τους Espressarios. 
 
Την Τρίτη 20/4, ο Δημήτρης Λιλής ανοίγει τις κουρτίνες στο 12-2μμ, η Ευδοκία Πρέκα σταθερά στο εβδομαδιαίο 4-6μμ ραντεβού της και στο 6-8μμ ο pop mastermind του σταθμού Βαγγέλης Κυριακάκης συντονίζεται με το αφιέρωμα του Backstage Film Festival στην indie σκηνή της Αθήνας και παίζει διαμαντάκια από εγχώρια indie groups των 00s. 
 
Την Τετάρτη 21/4  η Άννα Γεωργάτου έχει τους φανς και τις πρώτες καλησπέρες στο 12-2μμ και αμέσως μετά στο 2-4μμ  Greeks Do It Better από τον Μάκη Μηλάτο. 
 
Στο 4-6μμ η Ξανθή Γεωργακοπούλου με το BauKau show, στο 6-8μμ ο Δημήτρης Λιλής δίνει την δική του Relevant Box εκδοχή για το πως κύλησαν τα εγχώρια indie  και η μέρα κλείνει με την κωδική ονομασία Music To Make Love To Your Wife στο 8-10μμ. 
 
Την Πέμπτη 22/4, το βίντατζ και τα βινύλια βασιλεύουν. Από τις 12 μέχρι τις 4μμ διασταυρώνονται οι ιδιαίτερες diggin' επιλογές των Δημήτρη Λιλή και Ζώη Χαλκιόπουλου, που δεν ξέρουμε αν το ξέρετε αλλά έχουν καινούριο podcast με την κωδική ονομασία Σουβλάκια & Δίσκοι (στο πρώτο επεισόδια σκαλίζουν το ελληνικό ραπ των 90s). Και στο 8-10μμ ο συλλέκτης, μουσικός ευαγγελιστής Electric Looser (Βαλάντης Τερζόπουλος) μοιράζεται τις πρόσφατες ανακαλύψεις του. 
 
Θα είναι Παρασκευή 23/4 λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και εμείς θα επιμένουμε να φτιάχνουμε New Music Friday  λίστες με όλες τις νέες κυκλοφορίες που μας επιφυλάσσει η εγχώρια και διεθνή δισκογραφία. 
 
Στο 12-2μμ ξεκινάει η New Music Friday μανία, στο 2-4μμ ο Μάκης Μηλάτος συνεχίζει με νέες κυκλοφορίες και η συναρπαστικότερη μέρα της εβδομάδας για το avopolisradio.gr συνεχίζεται στο 4-6μμ με το The Music Room του Πέτρου Μακρή, αλλά και το δίδυμο των Low Fidelity (Άγγελος Κλειτσίκας και Εύη Χουρσανίδη) που έχει έρθει για να αλλάξει το ραδιόφωνο όπως το ξέρετε. Ζωντάνα και κατευθείαν από τα στούντιο της Ασκληπιού στο 6-8μμ, ενώ παραδοσιακά η νύχτα της Παρασκευής, ανήκει στο μιξ του δισκοπωλείου Kasseta Records. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured