Αυτό είναι το πρώτο Desert Island Discos του Avopolis Radio με τον Monsieur Minimal

Ακούστε τη συνέντευξη του Monsieur Minimal καθώς και το πρώτο επεισόδιο της νέας θεματικής εκπομπής του Avopolis Radio, Desert Island Discοs.

news.team
news.team

Νέα θεματική εκπομπή που εστιάζει στο μουσικό γούστο των σπέσιαλ φίλων μας από την εγχώρια -και όχι μόνο- εναλλακτική σκηνή ξεκίνησε πρόσφατα στο Avopolis Radio.

Το concept, παλιό αλλά καλό και απόλυτα ταιριαστό με τον εγκλεισμό που ζούμε. Στο Desert Island Discos, όπως λέγεται η νέα αυτή θεματική, χεδόν κάθε εβδομάδα κάποιος από τους μουσικούς και όχι μόνο καλεσμένους του σταθμού, προετοιμάζει την λίστα με τους δίσκους που θα έπαιρνε μαζί του σε ένα έρημο νησί.

 

Ξεκίνημα με το ερωτικό και εξωτικό αγόρι που ακούει στο όνομα Monsieur Minimal. Από τους αναμενόμενους Khruangbin μέχρι τον Γιάννη Σπανό και το techno pop των 16BL οι επιλογές του Χρήστου Τσιτρούδη ακούγονται κάπως έτσι:

Tracklist :

"Maggot Brain" - Funkadelic (Westbound Records 1971)

"I Want You" - Marvin Gaye (Motown Records, 1976)

«Αναζήτησις» - Γιάννης Σπανός (Music Box, 1972)

"Kaymakamin Kizlari" - Altin Gun (Les Disques Bongo Joe, 2018)

"New Person, Same Old Mistake" - Tame Impala (Modular Recordings,2015)

"Como Me Quieres" - Khruangbin (Night Time Stories, 2018)

"Cochon Ville" - Sebastien Tellier (Record Makers , 2012)
 
"Vette" - 16BL (Anjunadeep , 2019)
 
Ακούτε την εκπομπή παρακάτω:
 

Πηγή: Avopolis Radio

24 ώρες την ημέρα, η καλύτερη μουσική από το ραδιόφωνο του Avopolis. Plus: podcasts, αποκλειστικά mixtapes από κορυφαίους djs και ανθρώπους της μουσικής, νέα και reviews.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντονιστείτε 18:00-20:00 στο σταθμό μας για ένα 2ωρο γεμάτο εγχώρια indie, με αφορμή τις ...

Όσα θα ακούσουμε στον σταθμό μας την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Όπως κάθε Δευτέρα, σας έχουμε το πρόγραμμα του σταθμού μας, που θα «μας πάει» μέχρι την Παρασκευή

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

HOT STORIES

Ακούστε τη νέα εκδοχή του κομματιού από το After Hours.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν 65 ετών.

Top