Δημήτρης Λιλής

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τους φίλους της punk αλλά και της reggae. Μετά από χρόνια δικαστικής διαμάχης, οι Bad Brains ανακτούν τα δικαιώματα του δισκογραφικού καταλόγου τους και συστήνουν το δικό τους label Bad Brains Records.

Οι επανεκδόσεις έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2021, οπότε και θα κυκλοφορήσει το θρυλικό single "Pay To Come" (κομμάτι που άλλαξε τις ζωές σχεδόν όλων των 90s μoυσικών που άλλαξαν τις ζωές μας) και ο κατάλογος θα ξεκινήσει τις επανεκδόσεις σε βινύλιο,CD και κασέτα μέχρι την συμπλήρωση των 9 άλμπουμ της μπάντας.

Το μότο είναι "Re-everything" και κάθε έκδοση θα συνοδεύεται από σπάνιο φωτογραφικό και flyer υλικό καθώς και από ακυκλοφόρητες μέχρι σήμερα ηχογραφήσεις. Θα δημιουργηθουν και limited εκδόσεις με εξώφυλλα σχεδιασμένα από το χέρι του John Yates ενώ έχει προγραμματιστεί και η έκδοση φανζιν με φωτογραφίες, πόστερ και σημειώσεις για την σημασία της μπάντας από προσωπικότητες όπως οι Henry Rollins, Chuck Dukowski, Jack Rabid και Jesse Malin.

Για προπαραγγελίες εδώ badbrainsrecords.com.

Το video της κάμπανιας εδώ https://youtu.be/Vx22bO1yT9w

Και το live τους από το CBGBs  το 1982 για να βγάλετε την εβδομάδα εδώ

 

https://youtu.be/2pUlNfdnsAM

 

Πηγή: Avopolis Radio

24 ώρες την ημέρα, η καλύτερη μουσική από το ραδιόφωνο του Avopolis. Plus: podcasts, αποκλειστικά mixtapes από κορυφαίους djs και ανθρώπους της μουσικής, νέα και reviews.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured