Ο ράπερ Saske και ο συνθέτης Ερμής σε μια ζωντανή κουβέντα στο Avopolis Radio

Δύο από τις πιο φρέσκες εγχώριες μουσικές προσωπικότητες συνομιλούν στον αέρα του σταθμού μας, σήμερα Τρίτη 19/1 στις 19:00.

news.team
news.team

Υπάρχουν ακόμα αντίθετοι μουσικά κόσμοι; Και γιατί πλέον είναι σημαντικό η μουσική δημιουργία να υπάρχει πέρα από κατηγορίες και όρια; 

Δύο από τις πιο δραστήριες, φρέσκες και με άποψη μουσικές προσωπικότητες της χώρας, συζητούν μεταξύ τους, όπως άλλωστε οφείλουν να κουβεντιάζουν οι καλλιτέχνες. Μόνο που αυτή την φορά τα μικρόφωνα του avopolisradio.gr θα είναι ανοιχτά και οι ακροατές - αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν με ερωτήσεις και σχόλια από το shoutbox του σταθμού. 

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου στις 19:00, η δημιουργική ομάδα του avopolis.gr και του avopolisradio.gr συστήνει μία νέα σειρά podcast επεισοδίων και αφήνει σύγχρονους μουσικούς της ανεξάρτητης σκηνής να συνομιλήσουν ελεύθερα για την χωρίς όρια δημιουργία και τις προοπτικές της εναλλακτικής μουσικής στην χώρα και στο εξωτερικό. 

Οι δύο πρώτοι καλεσμένοι, δεν είναι άλλοι από τον Saske και τον Ερμή. Μπορεί να προέρχονται από φαινομενικά ετερόκλητα μουσικά είδη (o Spotify λογαριασμός τους Ερμή είναι γεμάτος λυρικές και κινηματογραφικές παραγωγές ενώ ο Saske είναι ένα από τα νέα ονόματα που έκαναν μαζικό το rap στην Ελλάδα)  αλλά στον ελεύθερο από προκαταλήψεις, σύγχρονο μουσικό κόσμο, η όποια πιθανή συνεργασία τους θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

Με τον Ερμή Γεραγίδη να είναι ακόμη ζεστός από τη viral επιτυχία που γνωρίζει η παραγωγή του στο κομμάτι "January 8th” και η γενικότερη συνεργασία του με τον πολυσυζητημένο, τελευταία, good job nicky και τον Οδυσσέα "Saske" Ντζιμάνη να σπρώχνει ακόμα πιο μπροστά την εγχώρια rap ατζέντα, συνεργαζόμενος πέρσι με τους Grandbois, Moose και Kareem Kalokoh στο “Mal Di Luna”, οι απόψεις των δύο γύρω από τα όρια της μουσικής συνεργασίας και το μέλλον της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Την κουβέντα των δύο θα συντονίσει ο Δημήτρης Λιλής, ζωντανά από το studio του avopolisradio.gr

Η συζήτηση γίνεται σε συνεργασία με την ενέργεια Conversations που διοργανώνει το platform.gr.

Συντονιστείτε σήμερα στις 19:00 στο Avopolis Radio, https://www.avopolisradio.gr 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού δεν τους είδαμε στο Plisskën 2020, θα τους απολαύσουμε στις οθόνες μας την Παρασκευή ...

Μείνετε συντονισμένοι. Αυτό είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού, που ακούγεται δυνατά.

Βρέξει-χιονίσει, αυτό είναι το πρόγραμμα του Avopolis Radio για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Ελίνα Δημητριάδη, Δημήτρης Λιλής και Παναγιώτης Μένεγος αποχαιρετούν το γαλλικό δίδυμο που χόρεψε τον πλανήτη "harder, better, faster, stronger" για ...

HOT STORIES

Το Carnage που μας υποσχέθηκε πριν λίγο καιρό ο Cave, είναι τώρα εδώ.

Ακούστε το mix της Ισλανδής για το Sonos Radio με τραγούδια «που έσωσαν τη ζωή της».

Ένα βγαλμένο από τα 70s poster-teaser μοιάζει να επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο της St. Vincent.

Top