news.team

Συνήθως, όταν καταγράφουμε τις απόψεις των εγχώριων ράπερ, ο αριθμός των ακροατών του avopolisradio.gr διπλασιάζεται. Κάπως έτσι, έγινε και τώρα.

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, ο δημοφιλής ράπερ Saske και ο ανερχόμενος παραγωγός Ερμής (συνεργάτης και συνυπεύθυνος για την πρόσφατη επιτυχία του good job nicky) συναντήθηκαν στο στούντιο του τελευταίου και συνομίλησαν για σχεδόν 90 λεπτά με τον Δημήτρη Λιλή ζωντανά μέσω του Avopolis Radio. 

Και μπορεί η βασική θεματική να σχετιζόταν με τον συνδυασμό φαινομενικά διαφορετικών μουσικών ιδιωμάτων, όπως η ραπ και η νεοκλασική μουσική (που χαρακτηρίζει τις σόλο δημιουργίες του Ερμή), αλλά σύντομα η κουβέντα πήρε (ως όφειλε) τη δική της ανεξέλεγκτη τροπή και με βάση την καλή διάθεση όλων μετατράπηκε στο ιδανικότερο πρώτο επεισόδιο που θα μπορούσε να περιμένει ένας ακροατής, που άκουγε δύο από τα πιο φρέσκα και με μέλλον μουσικά μυαλά της χώρας. 

Τα ευρήματα της κουβέντας ουκ ολίγα. Από τη διαβασμένη προσέγγιση του Ερμή στην μουσική δημιουργία, μέχρι τις επικές ιστορίες freestyle rap που διηγήθηκε ο Saske, την άποψη του για το υποτιθέμενο gangsta rap / trap της χώρας, την πρόσφατη drill μόδα αλλά και την πιθανή μεγάλη έκπληξη της επερχόμενης συνεργασίας τους.

Το καλό κλίμα της κουβέντας κορυφώνεται λίγο πριν την συμπλήρωση των προβλεπόμενων 60 λεπτών, με την απροσδόκητη και εντυπωσιακή εμφάνιση του good job nicky στο podcast. 

Ακούστε ξανά ολόκληρη της κουβέντα των δύο εγχώριων εναλλακτικών μουσικών στο Spotify:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured