Ακούστε το πρώτο podcast του Avopolis και του Avopolis Radio με καλεσμένους τον Ερμή και τον Saske

Οι δύο φρέσκοι μουσικοί συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες μέσω του Avopolis Radio, για μια 90λεπτη συνομιλία με τον Δημήτρη Λιλή.

news.team
news.team

Συνήθως, όταν καταγράφουμε τις απόψεις των εγχώριων ράπερ, ο αριθμός των ακροατών του avopolisradio.gr διπλασιάζεται. Κάπως έτσι, έγινε και τώρα.

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, ο δημοφιλής ράπερ Saske και ο ανερχόμενος παραγωγός Ερμής (συνεργάτης και συνυπεύθυνος για την πρόσφατη επιτυχία του good job nicky) συναντήθηκαν στο στούντιο του τελευταίου και συνομίλησαν για σχεδόν 90 λεπτά με τον Δημήτρη Λιλή ζωντανά μέσω του Avopolis Radio. 

Και μπορεί η βασική θεματική να σχετιζόταν με τον συνδυασμό φαινομενικά διαφορετικών μουσικών ιδιωμάτων, όπως η ραπ και η νεοκλασική μουσική (που χαρακτηρίζει τις σόλο δημιουργίες του Ερμή), αλλά σύντομα η κουβέντα πήρε (ως όφειλε) τη δική της ανεξέλεγκτη τροπή και με βάση την καλή διάθεση όλων μετατράπηκε στο ιδανικότερο πρώτο επεισόδιο που θα μπορούσε να περιμένει ένας ακροατής, που άκουγε δύο από τα πιο φρέσκα και με μέλλον μουσικά μυαλά της χώρας. 

Τα ευρήματα της κουβέντας ουκ ολίγα. Από τη διαβασμένη προσέγγιση του Ερμή στην μουσική δημιουργία, μέχρι τις επικές ιστορίες freestyle rap που διηγήθηκε ο Saske, την άποψη του για το υποτιθέμενο gangsta rap / trap της χώρας, την πρόσφατη drill μόδα αλλά και την πιθανή μεγάλη έκπληξη της επερχόμενης συνεργασίας τους.

Το καλό κλίμα της κουβέντας κορυφώνεται λίγο πριν την συμπλήρωση των προβλεπόμενων 60 λεπτών, με την απροσδόκητη και εντυπωσιακή εμφάνιση του good job nicky στο podcast. 

Ακούστε ξανά ολόκληρη της κουβέντα των δύο εγχώριων εναλλακτικών μουσικών στο Spotify:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού δεν τους είδαμε στο Plisskën 2020, θα τους απολαύσουμε στις οθόνες μας την Παρασκευή ...

Μείνετε συντονισμένοι. Αυτό είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού, που ακούγεται δυνατά.

Βρέξει-χιονίσει, αυτό είναι το πρόγραμμα του Avopolis Radio για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Ελίνα Δημητριάδη, Δημήτρης Λιλής και Παναγιώτης Μένεγος αποχαιρετούν το γαλλικό δίδυμο που χόρεψε τον πλανήτη "harder, better, faster, stronger" για ...

HOT STORIES

Το Carnage που μας υποσχέθηκε πριν λίγο καιρό ο Cave, είναι τώρα εδώ.

Ακούστε το mix της Ισλανδής για το Sonos Radio με τραγούδια «που έσωσαν τη ζωή της».

Ένα βγαλμένο από τα 70s poster-teaser μοιάζει να επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο της St. Vincent.

Top