Ο Κύριος Κ. σήμερα στο Avopolis Radio

Λίγο μετά τις 12:00 θα βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο της Ασκληπιού και την εκπομπή Incoming με τον Δημήτρη Λιλή.

news.team
news.team

Ο επόμενος εγχώριος μουσικός guest για το Avopolis Radio (μετά τον συμπαθέστατο και ταλαντούχο Foken), θα είναι ο Kος Κ. κατά κόσμον Θοδωρής Κοντάκος.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 12:00 και μέχρι τις 14:00, ο «Κ» θα βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο της Ασκληπιού για να μοιράσει «Ρεπό» σε τυχερούς ακροατές και «γνώση» γύρω αγαπημένες θεματικές της αθηναϊκής και όχι μόνο indie σκηνής. 

Καλεσμένος του Δημήτρη Λιλή και της εκπομπής Incoming, πέρα από το φετινό του album ο Kος Κ. εμπλουτίζει τελευταία τον δισκογραφικό του κατάλογο με την ιδιότητα του παραγωγού όποτε αναμείνατε και κάποιες πρώτες ακροάσεις από επερχόμενες νέες κυκλοφορίες. 

Από τους πρωτοπόρους, αν όχι ο πρώτος που ακολούθησε τον ελληνοποιημένο «γκαραζοροκεντρολ» ήχο όπως έγραψε και ο Μάκης Μηλάτος, έχει συνδέσει το όνομά του με στίχους που έχουν ορίσει μια ολόκληρη γενιά νέων μουσικών στην Αθήνα πλέον, (βλ. «Το Κορίτσι του Μήνα») ενώ η εμμονή του να παράγει φρέσκους κιθαριστικούς ήχους πάνω σε ελληνικό στίχο,πλέον τον δικαιώνει, ακούγοντας τόσες εναλλακτικές μπάντες να στρέφονται στον ελληνικό στίχο. 

Για αυτά, καθώς και για όσα ετοιμάζει, σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου ο Κος Κ. μιλάει στο Avopolis Radio στις 12:00.

Mπορείτε να στριμάρετε το “Ρεπό” στο Spotify και στο Youtube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντονιστείτε 18:00-20:00 στο σταθμό μας για ένα 2ωρο γεμάτο εγχώρια indie, με αφορμή τις ...

Όσα θα ακούσουμε στον σταθμό μας την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Όπως κάθε Δευτέρα, σας έχουμε το πρόγραμμα του σταθμού μας, που θα «μας πάει» μέχρι την Παρασκευή

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

HOT STORIES

Ακούστε τη νέα εκδοχή του κομματιού από το After Hours.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν 65 ετών.

Top