news.team

Ο επόμενος εγχώριος μουσικός guest για το Avopolis Radio (μετά τον συμπαθέστατο και ταλαντούχο Foken), θα είναι ο Kος Κ. κατά κόσμον Θοδωρής Κοντάκος.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 12:00 και μέχρι τις 14:00, ο «Κ» θα βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο της Ασκληπιού για να μοιράσει «Ρεπό» σε τυχερούς ακροατές και «γνώση» γύρω αγαπημένες θεματικές της αθηναϊκής και όχι μόνο indie σκηνής. 

Καλεσμένος του Δημήτρη Λιλή και της εκπομπής Incoming, πέρα από το φετινό του album ο Kος Κ. εμπλουτίζει τελευταία τον δισκογραφικό του κατάλογο με την ιδιότητα του παραγωγού όποτε αναμείνατε και κάποιες πρώτες ακροάσεις από επερχόμενες νέες κυκλοφορίες. 

Από τους πρωτοπόρους, αν όχι ο πρώτος που ακολούθησε τον ελληνοποιημένο «γκαραζοροκεντρολ» ήχο όπως έγραψε και ο Μάκης Μηλάτος, έχει συνδέσει το όνομά του με στίχους που έχουν ορίσει μια ολόκληρη γενιά νέων μουσικών στην Αθήνα πλέον, (βλ. «Το Κορίτσι του Μήνα») ενώ η εμμονή του να παράγει φρέσκους κιθαριστικούς ήχους πάνω σε ελληνικό στίχο,πλέον τον δικαιώνει, ακούγοντας τόσες εναλλακτικές μπάντες να στρέφονται στον ελληνικό στίχο. 

Για αυτά, καθώς και για όσα ετοιμάζει, σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου ο Κος Κ. μιλάει στο Avopolis Radio στις 12:00.

Mπορείτε να στριμάρετε το “Ρεπό” στο Spotify και στο Youtube.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured