Η Sugahspank και ο Blend Mishkin, σήμερα στο Avopolis Radio

Στη 13:00, καλεσμένοι στην εκπομπή Incoming  με τον Δημήτρη Λιλή.

news.team
news.team

Ένα από τα πιο iconic δίδυμα συνεργατών για την εγχώρια σκηνή μετά τα 00s, επιστρέφει με νέο δίσκο και μας τον παρουσιάζει track by track αυτή την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 13:00 στο avopolisradio.gr

Την τελευταία φορά που ο Γιώργος -Blend Mishkin- Μαντάς έκανε παραγωγή στην φωνή της Γεωργίας -Sugahspank- Καλαφάτη, το ημερολόγιο έδειχνε 2009 και το “ The Incedible The Invisible” έκανε ραδιοφωνικό χαμό, με την Cast-A-Blast κολλεκτίβα να εισάγει με τον πιο κουλ τρόπο στην ελλαδική εναλλακτική σκηνή τις dub και reggae επιρροές της. 

Ασφαλώς και η συνέχεια των δύο ονομάτων έχει ιστορίες που πάνω κάτω όλοι γνωρίζουμε, με την Sugahspank να συμμετέχει στους Swing Shoes και τον Blend Mishkin να αφιερώνεται στον reggae ήχο και να εκπροσωπεί την χώρα μας σε μερικά από τα σπουδαιότερα παγκόσμια φεστιβάλ του urban ήχου. 

Από την jazz, τo swing και την sουl που η Γεωργία κατέχει τόσο καλά σαν φωνή μέχρι τις dub τεχνικές παραγωγές και την αισθητική της Τζαμάικα που είναι βούτυρο στο ψωμί του Mishkin, το “Paint Everything White” που κυκλοφορεί την Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου είναι ο δίσκος που η Αθήνα περίμενε τουλάχιστον μια δεκαετία. 

Σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτώβρη τον παρουσιάζουν κομμάτι προς κομμάτι και μοιράζονται με τον Δημήτρη Λιλή τις λεπτομέρειες πίσω από την δημιουργία του. 

Συντονιστείτε στη διαδικτυακή συχνότητα του Avopolis Radio εδώ.

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

HOT STORIES

Ακούστε τη νέα εκδοχή του κομματιού από το After Hours.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν 65 ετών.

Top