Η Sugahspank και ο Blend Mishkin, σήμερα στο Avopolis Radio

Στη 13:00, καλεσμένοι στην εκπομπή Incoming  με τον Δημήτρη Λιλή.

news.team
news.team

Ένα από τα πιο iconic δίδυμα συνεργατών για την εγχώρια σκηνή μετά τα 00s, επιστρέφει με νέο δίσκο και μας τον παρουσιάζει track by track αυτή την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 13:00 στο avopolisradio.gr

Την τελευταία φορά που ο Γιώργος -Blend Mishkin- Μαντάς έκανε παραγωγή στην φωνή της Γεωργίας -Sugahspank- Καλαφάτη, το ημερολόγιο έδειχνε 2009 και το “ The Incedible The Invisible” έκανε ραδιοφωνικό χαμό, με την Cast-A-Blast κολλεκτίβα να εισάγει με τον πιο κουλ τρόπο στην ελλαδική εναλλακτική σκηνή τις dub και reggae επιρροές της. 

Ασφαλώς και η συνέχεια των δύο ονομάτων έχει ιστορίες που πάνω κάτω όλοι γνωρίζουμε, με την Sugahspank να συμμετέχει στους Swing Shoes και τον Blend Mishkin να αφιερώνεται στον reggae ήχο και να εκπροσωπεί την χώρα μας σε μερικά από τα σπουδαιότερα παγκόσμια φεστιβάλ του urban ήχου. 

Από την jazz, τo swing και την sουl που η Γεωργία κατέχει τόσο καλά σαν φωνή μέχρι τις dub τεχνικές παραγωγές και την αισθητική της Τζαμάικα που είναι βούτυρο στο ψωμί του Mishkin, το “Paint Everything White” που κυκλοφορεί την Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου είναι ο δίσκος που η Αθήνα περίμενε τουλάχιστον μια δεκαετία. 

Σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτώβρη τον παρουσιάζουν κομμάτι προς κομμάτι και μοιράζονται με τον Δημήτρη Λιλή τις λεπτομέρειες πίσω από την δημιουργία του. 

Συντονιστείτε στη διαδικτυακή συχνότητα του Avopolis Radio εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού δεν τους είδαμε στο Plisskën 2020, θα τους απολαύσουμε στις οθόνες μας την Παρασκευή ...

Μείνετε συντονισμένοι. Αυτό είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού, που ακούγεται δυνατά.

Βρέξει-χιονίσει, αυτό είναι το πρόγραμμα του Avopolis Radio για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

HOT STORIES

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να ήταν τα παιδικά τραγούδια».

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι "Miracle".

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

Top