Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας ταινίας της Greta Gerwig, της ήδη πολυσυζητημένης Barbie, και αυτό βρίσκει την αγαπημένη παιδική κούκλα-ηρωίδα της ταινίας να προσγειώνεται στον πραγματικό κόσμο μαζί με τον Ken!

Το νέο trailer που ήρθε από τη Warner Bros. επιβεβαιώνει την πλοκή που ήδη νιώθαμε ότι ξέρουμε κατά προσέγγιση: η Barbie που ερμηνεύει η Margot Robbie, βιώνει ένα γερό existential crisis, γεγονός που την οδηγεί στο να εγκαταλείψει τον μονότονο παράδεισο της Barbie Land, ταξιδεύοντας στον Real World. Αυτή της η συναναστροφή με πραγματικούς ανθρώπους, θα έχει ωστόσο δυνητικά καταστροφικές συνέπειες για την ηρωίδα μας, με τον Will Ferrell – που ερμηνεύει τον CEO της Mattell – να την κυνηγά για να την κάνει να γυρίσει πίσω.

Στο trailer ακούγεται και το preview για τις μουσικές συμμετοχές των Dua Lipa και Nicki Minaj στο soundtrack της ταινίας, με τη Lipa να ερμηνεύει το κομμάτι “Dance the Night” και τη Minaj να διασκευάζει το AQUA classic, “Barbie Girl.” Στο trailer ακούγονται επίσης το “Make Your Own Kind of Music” του Cass Elliott, όπως και το “Closer I Am to Fine” των Indigo Girls.

Η Barbie θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Ιούλιο, με το εντυπωσιακό της cast να περιλαμβάνει τους Dua Lipa, Issa Rae, Emma Mackey, Alexandra Shipp και Kate McKinnon (που θα ερμηνεύουν διαφορετικές εκδοχές της Barbie). Simu Liu, Ncuti Gatwa και Kingsley Ben-Adir θα ερμηνεύουν τους διαφορετικούς Kens, ενώ οι America Ferrera, Michael Cera, Connor Swindells, Emerald Fennell, Ariana Greenblatt, Rhea Perlman, John Cena και Helen Mirren θα συμπληρώνουν το cast.  Η Gerwig συνέγραψε τη Barbie μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη της και σύντροφό της στη ζωή, Noah Baumbach.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured