Κυκλοφόρησε το trailer για το ολοκαίνουριο remake της ταινίας The Color Purple, το οποίο και θα έχει χαρακτήρα μιούζικαλ. Στη νέα αυτή κινηματογραφική εκδοχή των Oprah Winfrey και Steven Spielberg πρωταγωνιστούν οι Taraji P. Henson και Halle Bailey, αλλά και Phylicia Pearl Mpasi και Colman Domingo.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει αυτή τη φορά ο Blitz Bazawule, σε σενάριο δια χειρός  Marcus Gardley,. Στο νέο The Color Purple θα δούμε επίσης τους Corey Hawkins ως Harpo, Aunjanue Ellis-Taylor ως Mama και Ciara ως Nettie. Louis Gossett Jr., David Alan Grier, Deon Cole, Tamala J. Mann, Stephen Hill, Jon Batiste και Elizabeth Marvel συμπληρώνουν το cast.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Alice Walker από το 1982, το The Color Purple διασκευάστηκε στον κινηματογράφο τρία χρόνια μετά από τον Spielberg, με τους Whoopi Goldberg, Winfrey, Danny Glover και Laurence Fishburne στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία προτάθηκε για 11 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Α’ Γυναικείου Ρόλου για τη Goldberg και Β’ Γυναικείου Ρόλου για τη Margaret Avery.

Το 2004, μεταφέρθηκε στο θεατρικό σανίδι του Broadway ως μιούζικαλ, κερδίζοντας τότε 11 υποψηφιότητες για Tony. Το σενάριο είχε αναλάβει αυτή τη φορά η Marsha Norman με στίχους και μουσική των Stephen Bray, Brenda Russell και Alee Willis.

Το The Color Purple αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured