Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Killers of the Flower Moon, με τη νέα ταινία του Martin Scorsese και σίγουρα ένα από τα βασικά κινηματογραφικά γεγονότα του 2023 να αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου.

Pixel

Πιο συγκεκριμένα, η Apple ανακοίνωσε πως το αστυνομικό δράμα εποχής της Apple Original Films, θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες και από τις 20 Οκτωβρίου θα διατεθεί στον υπόλοιπο κόσμο. Η νέα ταινία του Scorsese, σε συμπαραγωγή της Paramount Pictures θα κυκλοφορήσει και μέσα από την streaming υπηρεσία Apple TV+, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πότε αυτό θα συμβεί.

Στο cast του Killers of the Flower Moon συγκαταλέγονται οι Leonardo DiCaprio, Robert De Niro και Brendan Fraser, ενώ μαζί τους θα βρεθούν οι Jesse Plemons και Lilly Gladstone.

killers-of-the-flower-moon-nea-tainia-scorsese-dicaprio-hmeromh_p51012

Η ταινία είναι και η ακριβότερη παραγωγή που αγόρασε ποτέ η Apple από τότε που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο Hollywood, με κόστος γύρω περί των $200 εκατομμυρίων.

Η πλοκή της ταινίας βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann και εξιστορεί τη δολοφονία αρκετών μελών της φυλής Osage τη δεκαετία του 1920, λίγο αφότου ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στη γη τους. Οι φόνοι τράβηξαν την προσοχή του νεοσύστατου τότε FBI, το οποίο κατά την έρευνά του ανακάλυψε μια σκοτεινή συνωμοσία γύρω από την υπόθεση.

Ο σκηνοθέτης κατά δήλωσή του πέρασε αρκετές ώρες μαζί με τον αρχηγό της φυλής, ονόματι "Standing Bear", για να πείσει το έθνος Osage να βοηθήσει στα γυρίσματα της ταινίας. Αυτή γυρίστηκε στην Pawhuska της Οκλαχόμα, την τοποθεσία δηλαδή όπου και έλαβαν χώρα τα ιστορικά γεγονότα που εξιστορούνται.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured