Στην Ασία γνωρίζαμε ότι θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της νέας, τρίτης σεζόν του The White Lotus, σύμφωνα τουλάχιστον με το tease της παραγωγής του ΗΒΟ. Τώρα όμως γνωρίζουμε και επίσημα ότι η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς θα γυριστεί πιο συγκεκριμένα στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety. Σύμφωνα με πηγές του μέσου, η μαύρη κωμωδία του Mike White αναζητά ήδη συγκεκριμένα sites της Ταϊλάνδης για να πραγματοποιήσει τα γυρίσματά της, με τα πιθανά locations να περιλαμβάνουν τις Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui και το Golden Triangle — τα τέσσερα δηλαδή local «σπίτια» του Four Seasons, όπου οι προηγούμενες σεζόν του White Lotus λάμβαναν χώρα.

Ο White είχε ρίξει hints την περασμένη σεζόν ως προς το πώς θα μπορούσε να είναι το Season 3 της σειράς. «Η πρώτη σεζόν εστίασε στα χρήματα και η δεύτερη στο σεξ», δήλωσε ο showrunner. «Πιστεύω ότι η τρίτη σεζόν θα μπορούσε να είναι μια σάτιρα και διακωμώδηση του θανάτου και της θρησκείας στην Ανατολή, όπως και της πνευματικότητας. Νιώθω ότι θα μπορούσε να είναι ένα πλούσιο υλικό για να κάνουμε άλλη μια βόλτα στο White Lotus».

Το White Lotus αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες Limited Series των τελευταίων ετών, από την πρεμιέρα του το 2021. Η σειρά έχει κερδίσει πέντε Emmy Awards, συμπεριλαμβανομένου του Outstanding Limited Series, ενώ η δεύτερη σεζόν του απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα για Best Limited ή Anthology Series ή Television Film. Η Jennifer Coolidge απέσπασε επίσης το βραβείο στην κατηγορία Best Supporting Actress στα Emmys και τις Χρυσές Σφαίρες για την ξεκαρδιστική ερμηνεία της ως Tanya McQuoid.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured