Το μοναδικό, γεμάτο βραβευμένους ηθοποιούς, cast του επικείμενου Asteroid City αποκάλυψε ο Wes Anderson, δίνοντας στη δημοσιότητα την αφίσα της νέας του ταινίας.

Όπως γνωρίζαμε από πριν, Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright και Tilda Swinton είναι μερικά από τα τεράστια ονόματα που θα δούμε στην ταινία, μαζί με τους Margot Robbie, Steve Carell, Edward Norton, Adrien Brody και Bryan Cranston. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί ούτε το μισό cast της ταινίας, που φαίνεται πως θα είναι πιο γεμάτη από ποτέ.

Έτσι, στο Asteroid City θα δούμε επίσης τους Maya Hawke, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Hong Chau, Liev Schreiber, Matt Dillon, Stephen Park, Hope Davis, Rupert Friend, Tony Revolori και Jake Ryan, με τον Bill Murray να μην συμμετέχει τελικά στην ταινία, έχοντας κολλήσει COVID-19 λίγο πριν το ξεκίνημα της παραγωγής της και λαμβάνοντας ως αντικαταστάτη τον Carell.

Το Asteroid City λαμβάνει χώρα σε μια fictional αμερικανική desert town γύρω στο 1955, με τον Anderson να έχει σκηνοθετήσει την ταινία έχοντας συγγράψει το σενάριο με τον συχνό συνεργάτη του, Roman Coppola. Την παραγωγή ανέλαβε ο ίδιος ο Anderson μαζί με τους Steven Rales και Jeremy Dawson.

Το επόμενο project του σκηνοθέτη μετά το Asteroid City θα είναι μια διασκευή του The Wonderful Story of Henry Sugar του Roald Dahl για λογαριασμό του Netflix, με τον Benedict Cumberbatch στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το Asteroid City θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου, ενώ το trailer θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη μέρα.

Δείτε για την ώρα την αφίσα της ταινίας:

wes-anderson-asteroid-city-poster

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured