Σαν βόμβα έπεσε η είδηση της ακύρωσης του 1899 από το Netflix, της νέας σειράς των Baran Bo Odar και Jantje Friese, δημιουργών του άκρως επιτυχημένου DARK. Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 17 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον Baran Bo Odar μέσα από το Instagram του, με εκείνον να ενημερώνει το κοινό ότι το 1899 δε θα επιστρέψει για 2η σεζόν, παρά το γεγονός ότι το φινάλε του είχε αφήσει ένα τεράστιο cliffhanger για τη συνέχειά του. Στην ίδια του ανάρτηση αποκαλύπτει ότι δημιουργοί επιθυμούσαν να ολοκληρώσουν την ιστορία του 1899 με τρεις σεζόν, όπως έγινε και με το DARK, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον εφικτό.

Η σειρά βρέθηκε σε αρκετές χώρες στην 1η θέση των trending σειρών του Netflix, με την Ελλάδα να είναι μάλιστα μία από αυτές.

Το μήνυμα του δημιουργού του 1899:

https://www.instagram.com/p/Cm7H-IbIn22/?utm_source=ig_web_copy_link

«Με βαριά καρδιά θα πρέπει αν σας πω ότι το 1899 δε θα ανανεωθεί. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια 2η και 3η σεζόν, όπως κάναμε με το Dark. Αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζεις. Έτσι είναι η ζωή. Γνωρίζουμε ότι θα απογοητεύσουμε εκατομμύρια θαυμαστές μας εκεί έξω, αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, για το γεγονός ότι ήσασταν μέρος αυτή της πανέμορφης περιπέτειας. Σας αγαπάμε. Μην το ξεχνάτε αυτό -Bo & Jantje», γράφει στην ανάρτησή του.

Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix όπως τα DARK και Elite, οι οποίοι μιλούσαν στη σειρά  τη μητρική τους γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards και Alexandre Willaume.

https://youtu.be/GEyj7XDrVw8

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured