Σε διαφορετική πλατφόρμα από αυτή του Netflix ενδέχεται να επιστρέψει η Wednesday για τη δεύτερη σεζόν της, έχοντας συμπληρώσει περισσότερες από 341.2 εκατομμύρια ώρες viewing παγκοσμίως μόλις την εβδομάδα που μπήκε στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Έχοντας λοιπόν εκθρονίσει την τέταρτη σεζόν του Stranger Things από την κορυφή, η σειρά φαίνεται πως υπάρχει πιθανότητα να αποχαιρετήσει το Netflix, χωρίς να έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη συζήτηση για την ανανέωσή της.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται τόσο από την έλλειψη αυτής της συζήτησης με τους ιθύνοντες, που κρίνουν ότι είναι νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο, όσο και από το γεγονός ότι το studio της Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) όπου γυρίστηκε η σειρά εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Amazon.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, το εν λόγω MGM deal δεν σημαίνει ότι αυτομάτως τα δικαιώματα των παραγωγών του studio περνούν στην Amazon Prime Video, οπότε το Netflix θα έχει την δυνατότητα να διατηρήσει τα δικαιώματα της δεύτερης σεζόν της Wednesday αν αυτό επιθυμήσει πράγματι να ανανεώσει τη σειρά.

Για να δούμε λοιπόν τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη σειρά που έσπασε ταμεία!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured