Οι φήμες υπήρξαν έντονες το προηγούμενο διάστημα και σήμερα φαίνεται πως επιβεβαιώνονται και επίσημα: η δραματική σειρά Maestro σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, πρόκειται να γίνει το επόμενο διάστημα διαθέσιμη και στα μέλη του Netflix. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην εφαρμογή σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022, ενώ στη συνέχεια θα κάνει πρεμιέρα και σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το Maestro πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Άραγε θα ανταποκριθεί το παγκόσμιο κοινό στο σύμπαν του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που επάξια θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους τηλεοπτικούς δημιουργούς στην Ελλάδα; Σε κάθε περίπτωση, η επιτυχία του να αγοραστούν τα δικαιώματά του από μια πλατφόρμα σαν το Netflix είναι αναμφίβολα σπουδαία, με τη σειρά να αποτελεί την πρώτη ελληνική τηλεοπτική παραγωγή που θα ανέβει στην πλατφόρμα. Είχε προηγηθεί λίγο καιρό πριν η ελληνική ταινία The Waiter, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Στηβ Κρικρή.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured