Στο γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η πρεμιέρα της ταινίας «Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο», με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να εμφανίζονται χωρίς καν να έχει ανακοινωθεί η παρουσία τους, συνοδευόμενοι από τη μητέρα τους Βερόνικα «Βέρα» Αντετοκούνμπο.

Η πρωτότυπη ταινία του Disney+ είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το ταξίδι της οικογένειάς του από τη Νιγηρία στην Ελλάδα και έπειτα στην Αμερική, με τους Γιάννη, Θανάση και Κώστα να έχουν κατακτήσει επάξια μια θέση στο πρωτάθλημα του NBA και στις καρδιές εκατομμυρίων μπασκετόφιλων ανά τον κόσμο.

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα ήταν ο executive producer της ταινίας, Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα «Βέρα» Αντετοκούνμπο, τα αδέρφια του Θανάσης Αντετοκούνμπο και Άλεξ Αντετοκούνμπο, μαζί με τα μέλη του καστ της ταινίας, Uche Agada (Γιάννης) και Ral Agada (Θανάσης) και τον παραγωγό, Bernie Goldmann.

Στην εκδήλωση, πριν από την προβολή της ταινίας, πραγματοποιήθηκε ένα μουσικό show από τον μεγαλύτερο αδερφό της οικογένειας, τον Φράνσις Ofili Αντεντοκούνμπο, ο οποίος τραγούδησε ζωντανά δύο τραγούδια που περιλαμβάνονται μάλιστα στην ταινία. Την προβολή επίσης παρακολούθησαν μέλη της ομάδας των Milwaukee Bucks, μεταξύ των οποίων οι παίκτες Πατ Κόνατον, Τζεβόν Κάρτερ και Τζόρνταν Νουόρα, καθώς και παιδιά από την AntetokounBros Academy.

Στην ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» πρωταγωνιστούν οι Dayo Okeniyi, Yetide Badaki, Manish Dayal, Taylor Nichols, Ral Agada και Uche Agada. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Akin Omotoso (Vaya), με το σενάριο του Arash Amel (Ο Δικός της Πόλεμος) και σε παραγωγή του Bernie Goldmann (300). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Douglas S. Jones αποτέλεσαν τους executive producers της ταινίας.

Ολόκληρη η οικογένεια Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκε με θαυμαστές της μία ώρα προτού το σόου με παρουσιαστή τον Πάνο Βλάχο και η προβολή ξεκινήσει, ενώ φάνηκαν βαθύτατα συγκινημένοι με την επιστροφή τους στα Σεπόλια και με την επαφή τους με το κοινό μικρών και μεγάλων, που δεν σταμάτησε να δείχνει την αγάπη του.

Δείτε φωτογραφίες δια χειρός της Μαρίας Τριανταφυλλίδου από το λαμπερό event:

rise_gr_01

rise_gr_03

rise_gr_04

rrise_gr_14

rise_gr_20

rise_gr_29

rise_gr_27

rise_gr_26

r

rise_gr_11

rise_gr_09

rise_gr_24

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured