Ένα αυστηρώς ακατάλληλο για κάτω των 18 trailer της ταινίας τους, Studio 666, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Foo Fighters, η οποία και πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους των ΗΠΑ το επόμενο διάστημα.

Όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας το κλιπ, η ταινία είναι γεμάτη από gore και splatter σκηνές και συγκινήσεις, ενώ υπόσχεται να ξεκαρδιστείτε στο γέλιο με το comedy horror σενάριό της.  

Στην ταινία παρακολουθούμε τη μπάντα όταν αυτή μετακομίζει σε μια στοιχειωμένη έπαυλη για να ηχογραφήσει τον δέκατο δίσκο της, Medicine at Midnight. Όλα φυσικά θα πάνε στραβά, όταν οι δαίμονες του σπιτιού ξυπνήσουν, με έναν από αυτούς να στοιχειώνει τον frontman τους, Dave Grohl, ο οποίος και θα ξεκινήσει να δολοφονεί τους συνεργάτες του με τους πιο ευφάνταστους τρόπους.

Στο Studio 666 πρωταγωνιστούν εκτός του Grohl οι Will Forte, Jeff Garlin, Leslie Grossman, Kerry King, Jenna Ortega και Lionel Richie

Η μπάντα αναμένεται να κυκλοφορήσει και έναν thrash metal δίσκο υπό το όνομα Dream Widow, ο οποίος αποτελεί και συνοδευτική μουσική για την ταινία.

Δείτε εδώ το ανατριχιαστικό trailer του Studio 666:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured